Annonse

Bare noen dager etter C More hadde inngått en betydelig avtale som sikret tjenesten Starz-serier som Ash Vs. Evil, sikret de seg rettighetene til nok en storserie.

AMC sin store nye satsing; Into the Badlands kommer på cmore.no og C More Series dagen etter premieren på den amerikanske kabel-tv kanalen.

Serien er løst basert på den eldgamle historien «Journey Into The West», hvor en mann (Daniel Wu) må dra igjennom langstrakte land i sitt søk etter innsikt.

Litt lengre beskrivelse av serien fra C More:

Annonse

Vi befinner oss i en fremtid der dagens sivilisasjon har opphørt å eksistere, og tilværelsen preges av en konstant kamp for å overleve. I det som en gang var den amerikanske Midtvesten har det brutale føydalismesamfunnet Badland blitt formet. Sju baroner rivaliseres om makten, og til å hjelpe seg har de armeer av Clippers, hardføre krigere som er sin baron lojal hele livet. De starter den harde treningen allerede fra ung alder – kjent som Colts, og får da tildelt en Clipper som mentor.

En Clippers tilværelse er tøff og de fleste av dem dør før de når 30-årsalderen, men med Sunny (Daniel Wu) er det annerledes. Han var en foreldreløs liten gutt med et stort talent for kampsport da han ankom fortet til baron Quinn (Marton Csokas). Allerede som om niåring drepte Sunny sin første fiende. Nå har han hele 400 liv på samvittigheten og er Quinns nærmeste rådgiver. Quinn har lenge vært Badlands sterkeste baron, men nå utfordrer The Widow (Emily Beecham) ham om makten. Under et av angrepene møter Sunny tenåringsgutten M.K. (Aramis Knight). M.K. bærer på en tung hemmelighet og blir Sunnys Colt. Som lærer og elev finner de meningen med tilværelsen og reisen de begir seg ut på kan forandre livet for alle i Badlands.

Into the Badlands har premiere 16. november kl. 22.00 på C More Series. Umiddelbart etter premieren blir episodene tilgjengelig i cmore.no og på TV 2 Sumo.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer