HBO viste fram den første teaser-traileren for Westworld i natt, rett før sesongfinalen av True Detective.

Basert på sci-fi western fra 1973 med samme navn følger Westworld hendelser i en high-tech fornøyelsespark med roboter, når alt selvfølgelig går galt. Serien er blitt beskrevet som en mørk odyssé om begynnelsen av kunstig intelligens som blir selvbevisst. Serien er nevnt å være mer fra perspektivet til robotene enn menneskene.

Vi blir også kjent med andre karakterer både i form av besøkende, roboter og de ansatte i fornøyelsesparken. Anthony Hopkins spiller parkens uortodokse og kreative direktør og Ed Harris spiller den mystiske onde karakteren kjent som «mannen i svart», som skal være en twist på karakteren spilt av Yul Brynner i filmen fra 1973.

Serien har en solid cast med Anthony Hopkins, Ed Harris, Evan Rachel Wood, James Marsden, Thandie Newton og Jeffrey Wright i de sentrale rollene.

Annonse

Norske Ingrid Bolsø Berdal (Hercules) spiller også den brutale og hensynsløse Armistice, beskrevet som «like hard mot sine ofre som hun er lojal mot sine med-sammensvorne».

Westworld Berdal
Ingrid Bolsø Berdal i Westworld. Foto: HBO

I tillegg til Berdal og de andre nevnte har også Sidse Babett Knudsen (Borgen), Rodrigo Santoro (300), Jimmi Simpson (House of Cards), Shannon Woodward (Raising Hope), Steven Ogg (GTA V), Kyle Bornheimer (Agent Carter), Angela Sarafyan (The Good Guys), Eddie Rouse (American Gangster), Demetrius Grosse (Banshee) og Clifton Collins, Jr. (Pacific Rim) noen av rollene i Westworld.

Serien kommer fra Jonathan Nolan (Person of Interest, The Dark Knight) og konen Lisa Joy (Burn Notice). J.J. Abrams er med som produsent, sammen med avdøde Jerry Weintraub og Bryan Burk.

Westworld får premiere i 2016, her hjemme på HBO Nordic. 

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer