En av seriene vi har sett fram til slutten av denne sommeren er Narcos. 

Netflix-serien har ikke premiere før i slutten av august, men nå har vi fått den første traileren av serien med Wagner Moura (Tropa de Elite), Boyd Holbrook (Run All Night) og Pedro Pascal (Game of Thrones) i hovedrollene.

Basert på sanne historier om veksten og utvidelsen til kokain-kartellene rundt om kloden, og forsøkene fra lovens side å slå ned på dem i en brutal og blodig konflikt.

Annonse

Narcos er den historien om Amerika og Colombias forsøk på å bekjempe den beryktede narkokongen Pablo Escobar (Moura) og Medellin-kartellet på 1980-tallet. Escobars narkokartell var en av verdens rikeste, mest brutale kriminelle organisasjoner i moderne tid. Serien sentrerer seg også rundt Javier Pena (Pascal), en meksikansk DEA-agent sent til Colombia på et oppdrag fra USA om å drepe og til slutt drepe Escobar.

Narcos Pedro Pascal
Pedro Pascal og Boyd Holbrook i Narcos. Foto: Netflix

Serien har også med seg Boyd Holbrook (Run All Night), Stephanie Sigman (The Bridge),  Luis Guzman (Oz), Manolo Cardona (Covert Affairs), Ana de la Reguera (Eastbound & Down) og Joanna Christie i rollene.

Serien har Chris Brancato (BoomtownHannibal) i spissen med Jose Padilha (Tropa de Elite) i regissørstolen på et ukjent antall episoder. Serien ble filmet inn i Colombia.

Narcos får premiere 28. august eksklusivt på Netflix.

1 kommentar

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here