Mr. Robot hacker seg videre for en andre sesong

Del nyheten

Pilotepisoden av Mr. Robot med Rami Malek (The Pacific) i hovedrollen har allerede vært tilgjengelig siden slutten av mai på nettet for amerikanerne, men i natt hadde serien endelig ordinær premiere.

Noen timer før sending i går valgte kanalen USA Network å gi serien grønt lys for sesong 2 på 10 episoder. Pilotepisoden til serien hadde fått rundt 2.6 millioner forskjellige visninger over flere plattformer, som inkluderte blant annet iTunes. Sammenlignet er dette bedre enn nyere episoder av Suits på kanalen som ligger under 2 millioner seere hver uke. I tillegg har Mr. Robot generelt god mottagelse av kritikerne også.

Serien følger Elliot (Malek), en ung cybersikkerhet ingeniør om dagen, og en hacker om natten. Elliot finner seg selv i et veiskille når den mystiske anarkisten «Mr. Robot» (Christian Slater) rekrutterer folk med å hacke dem.

Tilfeldigvis blir dette første serien med Christian Slater som med en gang går videre til sesong 2. Hans tidligere serier Mind Games, The Forgotten og My Own Worst Enemy ble alle kansellert etter 1 sesong. Breaking In ble også kansellert etter 1 sesong, men kanalen ombestemt å ga serien en ny sesong før den ble kansellert igjen og for godt i sesong 2.

Personlig synes jeg serien var ganske så grei basert på piloten. Den overgår noen trette valg når det kommer til historiefortellingen, og hovedkarakteren spilt av Malek fungerer kjempebra. Det er nok av interesse synes jeg for å sjekke ut denne framover. Malek var svært undervurdert etter rollen hans i The Pacific, og jeg er glad for å se en skuespiller som han opplever denne suksessen med Mr. Robot så fort.

Pilotepisoden er fremdeles tilgjengelig gratis på amerikanske iTunes. Du kan lese mer hvordan du skaffer en amerikansk iTunes-konto her.

Serien har ikke blitt plukket opp av en kanal eller streamingtjeneste i Norge enda.

 

 

Annonse
X
X