Dette er en gledelig og overraskende nyhet.

The Punisher kommer til sesong 2 av Marvel’s Daredevil. Jon Bernthal er blitt castet til rollen som Marvel-favoritten som vil tydeligvis dukke opp tidlig i sesongen.

file_176592_0_The Punisher

Frank Castle, bedre kjent som The Punisher er en borgerverner som sikter etter å rydde opp gatene i New York City’s Hell’s Kitchen ved bruk alle mulige metoder, uansett hvor dødelige resultatene blir. Castle’s opptreden vil bringe inn dramatiske forandringer til verdenen til Matt Murdock (Charlie Cox) og ingenting vil bli det samme.

I tillegg til Cox returnerer også Deborah Ann Woll som Karen Page, Elden Henson som Foggy Nelson og Rosario Dawson som Claire Temple i sesong 2 av Marvel’s Daredevil.

Karakteren har vært tidligere spilt av Dolph Lundgren i The Punisher i 1989, Thomas Jane i The Punisher i 2004 og Ray Stevenson i Punisher: War Zone. Jane gjentok også rollen i den uavhengige kortfilmen Dirty Laundry.

Bernthal har vært nevnt nylig som en het kandidat for en av rollene i DC Comics og Warner Brothers-filmen Suicide Squad som spilles inn i disse dager i Toronto for en premiere i 2016. Det kan være et hint til at Marvel kanskje har en større plan for denne karakteren enn bare birolle i Marvel’s Daredevil. Kan Netflix kanskje planlegge en serie rundt The Punisher ut av denne rollen?

Skuespilleren som er kanskje best kjent for The Walking Dead har også dukket opp i filmer som Fury og miniserien The Pacific. Bernthal vil også framover være å se i filmer som Sicario og The Accountant, i tillegg til HBO-miniserien Show Me A Hero i sommer.

Sesong 2 av Marvel’s Daredevil forventes å få premiere våren 2016. Sesongen starter innspillingen denne sommeren.