Aaron Paul skal ha den mannlige hovedrollen i den første dramaserien fra Hulu.

Breaking Bad-stjerna er klar for The Way som er er produsert av Parenthood og Friday Night Lights-sjefsprodusenten Jason Katims.

Serien som er skapt av Jessica Goldberg (Parenthood) har også Michelle Monaghan (True Detective) i den kvinnelige hovedrollen.

The Way utforsker et par, Eddie (Paul) og Sarah Cleary (Monaghan) som er i senteret av en kontroversiell bevegelse som sliter med forhold, ekteskap og makt. Hver episode vil fokusere på hva det mener mellom å velge livet vi lever og livet vi vil ha.

Paul sin karakter Eddie sliter med en personlig krise om tro når alt han har kommet til å akseptere som sannhet har blitt fundamentalt utfordret.

Annonse

truedetective5
Michelle Monaghan i True Detective. Foto: HBO

Paul sitt produksjonselskap Lucid Road Productions er med å produsere serien. Produksjonselskapet har allerede vært med å produsere den animerte Netflix-komiserien BoJack Horseman hvor Paul låner bort stemmen til en av birollene.

The Way vil starte produksjonen denne sommeren for en premiere denne vinteren. Mike Cahill (I Origins) regisserer den første episoden av serien som har en første sesong på 10 episoder.

Fra tidligere har Hulu-serien Deadbeat endt opp på Viaplay her til lands.

Annonse
Abonner
Varsle om
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer