Annonse

HBO har skaffet seg miniserien Big Little Lies fra David E. Kelly.

Oscar-vinnerne Reese Witherspoon (Walk The Line) og Nicole Kidman (The Hours) vil ha hovedrollene i miniserien.

Big Little Lies er beskrevet som en undergravende komedie. Miniserien er basert på boka fra Liane Moriarty med samme navn. Den sentrerer seg rundt 3 mødre til barn i barnehagen som har tilsynelatende perfekte liv som ender i et mord-mysterium som finner sted under en katastrofal kveld på en innsamlingsaksjon på en grunnskole.

Kelly som har skapt serier som Chicago Hope, Boston Public, Boston Legal, The Practice og Picket Fences har de siste årene stått bak de kortvarige seriene som det medisinske dramaet Monday Mornings og Robin Williams-serien The Crazy Ones.

Både Witherspoon og Kidman eier begge forskjellige produksjonselskaper som er involvert i produksjonen av miniserien.

Annonse

Big Little Lies blir en av flere miniserier HBO har på vei. Show Me A Hero fra The Wire-skaper David Simon med Oscar Issac, Crime med stjerneskuddet Riz Ahmed og John Turturro, og Steve McQueen-skapte Codes of Conduct er miniseriene kabel-tv har på vei. Alle disse vil dukke opp på HBO Nordic her hjemme.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer