Veronica Mars og Party Down-skaper Rob Thomas sin nyeste serie iZombie vil returnere for en ny sesong.

The CW har gitt grønt lys for en ny sesong for serien som kommer fra Thomas og Diane Ruggiero-Wright etter 8 episoder sendt på kanalen av serien.

Serien fikk god kritikk av amerikanske kritikere i vår, og seertallene var gode nok for at The CW ga klarsginalet for en ny sesong. Kanalen har allerede fornyet Arrow, The Flash, Jane The Virgin, Reign, Supernatural, The 100, The Vampire Diaries og The Originals for nye sesonger.

iZombie handler om den unge medisinstudenten Liv (Rose McIver) som har blitt bitt av zombie. Noe hun holder i sjakk med å spise menneskehjerner, noe hun får tilgang til ved å jobbe på det lokale likhuset. Her velger hun å bruke synene hun får til å fakke mordere sammen med hennes sjef (Rahul Kohli) for politietterforskeren Clive (Malcolm Goodwin).

iZombie synes jeg startet litt knotete, selv om McIver har vært solid i hovedrollen som Liv. De har også gjort det bedre med birollene. Ukas sak-opplegget har sjelden vært interessant nok for meg, men dialogen er morsom og sjarmerende. Det er nok av potensial for noe bedre her framover.

Her hjemme går serien på FEM.

 

AnnonseSe Outlander og The Blacklist først på Viaplay.
Klikk her for å se!