TV-veteranen J.K. Simmons (Oz, The Closer) var selv med en solid Miles Teller det beste med filmen Whiplash som hadde premiere på kino tidligere i år her hjemme. Heldigvis så også Oscar-akademiet dette, og ga han en velfortjent Oscar for birollen rollen som den brutale instruktøren Fletcher i filmen.

Uansett med flere kommende filmprosjekter som King Kong-forløperen Skull Island og kommende Ben Affleck-filmen The Accountant er Simmons klar til å returnere til tv-skjermen for hovedrollen i serien Counterpart på kabel-tv kanalen Starz.

Hva som blir beskrevet av Deadline som et overnaturlig thrillerdrama gjør en metafysisk twist på spionthrillere. Serien forteller historien om Howard Silk (Simmons), en ydmyk brikke i et byråkratisk FN-organ som er i ferd med å nå det siste hjørnet av et liv fylt med anger. Howard oppdager byrået han jobber for vokter en hemmelighet: en overgang til en parallell dimensjon. Gjennom Howard og hans «motpart» på den andre siden, Prime, nevnes det at serien vil gå igjennom temaer som identitet, idealisme, hva om og tapt kjærlighet.

Serien kommer fra Justin Marks, manusforfatteren av den kommende Jungelboken-filmen med stemmene til Scarlett Johansson, Idris Elba, Bill Murray og flere.

Norske Oscar-nominerte Morten Tyldum (The Imitation Game) vil regissere de to 2 første episodene av Counterpart. Dette kommer etter at regissøren også kjent for Hodejegerne har snust på flere flere sci-fi prosjekter den siste tiden på filmsiden som Star Trek 3 og Passangers (med Chris Pratt og Jennifer Lawrence).

morten-tyldum-the-imitation-game
Morten Tyldum. Foto: The Weinstein Company.

Hvor mange episoder sesong 1 av Counterpart er på, eller om serien er plukket opp for mer enn 1 sesong er uvisst melder Deadline. Starz plukket i fjor opp komiserien Blunt Talk, et prosjekt også fra produksjonselskapet Media Rights Capital som Counterpart.

Starz er best kjent for serier som Boss, Spartacus, Party Down og Black Sails. Kabel-tv kanalen ga også i fjor grønt lys for den kommende serien The One Percent fra Oscar-vinneren Alejandro Gonzalez Iñárritu (Birdman) med Ed Helms og Hilary Swank i hovedrollene.

Annonse

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer