The Returned til Netflix

Del nyheten

Netflix ar kjøpt rettighetene for The Returned, den amerikanske utgaven av suksessen og kritikerroste Les Revenants.

I likhet med Les Revenants handler The Returned om innbyggerne i en liten fjellandsby som får deres hverdag endret idet flere lokale personligheter som alle trodde var døde, plutselig dukker opp med både positive og uheldige konsekvenser. Etter hvert som familiene blir gjenforent, blir livene til de etterlatte utfordret både fysisk og emosjonelt. Forholdet mellom personene i serien blir grundig utforsket, etter hvert som uforklarlige ting begynner å skje.

Carlton Cuse (Lost, Bates Motel) og Raelle Tucker (True Blood) står bak den amerikanske utgaven av serien som går på amerikanske A&E, som er kjent for serier som Bates Motel og Longmire (som tilfeldigvis får nytt på Netflix i USA i år).

The Returnerd har stor cast bestående av navn som Mary Elizabeth Winstead (Scott Pilgrim vs. The World), Mark Pellegrino (Lost), Jeremy Sisto (Lov & Orden, Six Feet Under), India Ennenga (Treme), Sandrine Holt (House of Cards), Kevin Alejandro (Southland, Arrow), Dylan Kingwell (The Tomorrow People), Aaron Douglas (Battlestar Galactica), Michelle Forbes (The Killing) og Roger Cross (24).

Dette er en ordentlig amerikansk utgave av Les Revenants, framfor Resurrection som var basert på noe annet enn den franske serien. Kritikken så langt tilsier at The Returned holder seg ganske så tett til kildemateriale i de første 4 episodene.

Vi vil utifra kritikken anbefale å heller se den franske originalen Les Revenants (for de som ikke har gjort det). Denne er også er tilgjengelig på Netflix her hjemme. Sesong 2 av den franske serien forsetter denne høsten, ca. 3 år etter at første sesongen av serien ble sendt i Frankrike.

The Returned har premiere 10. mars på Netflix. Sesong 1 av serien består av 10 episoder, med ukentlige episoder hver tirsdag.

Annonse
X
X