Annonse

AMC annonserte nå i kveld at de har plukket opp en ny serie satt til samme universet som The Walking Dead. I likhet med spinoffen til Breaking Bad og Better Call Saul har kabel-tv kanalen gitt grønt lys for 2 sesonger med en gang.

Serien som vil være en slags forløper til den populære serien vil være satt til Los Angeles og fokuserer på en gruppe nye karakterer og historier. Det er allerede ganske tydelig at forløperen starter idet utbruddet startet som gjør alle de døde til de levende døde.

Cliff Curtis (Gang Related) og Kim Dickens (Gone Girl, Deadwood) vil ha hovedrollene i serien med også Frank Dillane (Harry Potter and the Half-Blood Prince) og Alycia Debnam Carey (Into the Storm) i rollene.

Den første sesongen vil være på 6 episoder på en time hver, og har premiere allerede sent denne sommeren. Sesong 2 vil bli sendt i 2016.

Du kan se de første bildene av serien nedenfor, med de to hovedkarakterene i begge bildene.

Annonse

The Walking Dead spinoff  535353

 

The Walking Dead spinoff

Vi regner med at AMC slipper en teaser for serien ved sesongfinalen som sendes 29. mars på AMC, og 30. mars her hjemme på Fox Norge.

Serien er produsert av The Walking Dead-skaper Robert Kirkman med Gale Anne Hurd, sammen med Greg Nicotero og David Alpert også fra The Walking Dead.

Dave Erickson (Marco Polo, Sons of Anarchy), som skapte serien og skrev manuset til piloten sammen med Kirkman vil styre produksjonen av serien som sjefsprodusent.

Serien har ikke enda en offisiell tittel, men prosjektet har hatt Cobalt som en foreløpig tittel under produksjonen av pilotepisoden nylig. Den har også hatt Fear The Walking Dead som en annen tittel. Ingenting av disse er bekreftet enda.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
7 Comments
Flest stemmer
Nyeste Eldst
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer