Med under 2 uker igjen til Netflix-serien Daredevil har premiere har Marvel annonsert hvem som vil være sjefsprodusent på serien om Luke Cage i 2016.

Cheo Hodari Coker vil være sjefsprodusent og bidra til serien både som produsent og manusforfatter. Det er allerede bekreftet at han vil skrive de to første episodene av Luke Cage.

Cheo Hodari Coker. Foto: Marvel.com

Coker har vært med å skrevet manus på 6 episoder av svært undervurderte Southland, i tillegg til at han skrev episoder i sesong 2 av Showtime-suksessen Ray Donovan. Andre serier han har skrevet for inkluderer også NCIS: Los Angeles og Almost Human.

På filmsiden har Coker skrevet manuset til filmen Notorious, som var rundt livet og dødsfallet til Notorious B.I.G. (Christopher Wallace). Han har også en stor kunnskap om hiphop-musikk, noe som har gjort at han har deltatt i mange programmer og dokumentarer om hiphop.

Hovedkarakteren Luke Cage, spilt av Mike Colter (The Good Wife) vil først være å se i A.K.A. Jessica Jones senere i år før han får en egen serie på Netflix. Jessica Jones-serien er for øyeblikket under innspilling i New York City, med Colter i en sentral birolle.

Annonse

Marvel har tidligere beskrevet karakteren på denne måten når det ble kjent at Colter skulle være å se i rollen:

«Under en etterforskning i New York City ender Jessica opp med å støtte på den gåtefulle Luke Cage – en mann med hemmeligheter som vil dramatisk endre Jessica i måter hun ikke kunne forestilt seg.»

colter Luke Cage
Mike Colter og Luke Cage.

Marvel og Netflix har trolig ståltro på Coker. Han er et veldig ukjent navn til forskjell fra de to andre som ble sjefsprodusenter på de to første Marvel-seriene for Netflix.

Både Steven DeKnight (Daredevil) og Melissa Rosenberg (A.K.A. Jessica Jones) har skapt eller utviklet egne prosjekter til serie. DeKnight med Spartacus, og Rosenberg med Red Widow (utviklet fra en nederlandsk serie). De to har også vært manusforfattere på en rekke serier i lengre tid enn Coker.

Uansett virker Coker som et passende valg, til tross for en mindre erfaring enn DeKnight og Rosenberg.

Luke Cage får premiere i 2016. Daredevil har premiere 10. april på Netfli

Annonse
Abonner
Varsle om
2 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer
Dr Manhattan
5 år siden

Han ser til og med ut som han kunne spilt Cage sjæl!

Dr Manhattan
5 år siden

Han ser til og med ut som han kunne spilt Cage sjæl!