FOX gir grønt lys til et comeback for The X-Files 13 år etter serien tok slutt på kanalen. Serien vil returnere med en form for kort sesong eller miniserie på 6 episoder.

David Duchovny og Gillian Anderson er bekreftet til å returnere i rollene som FBI-agentene Fox Mulder og Dana Scully.

Serieskaper Chris Carter vil også returnere som sjefsprodusent for episodene som blir startet produksjonen på denne sommeren.

Det er ikke bekreftet om Frank Spotnitz (Strike Back, Hunted), Howard Gordon (Homeland, 24) eller Vince Gilligan (Breaking Bad, Better Call Saul) vil være involvert i disse episodene enda. Eller noen av de andre som var manusforfattere og produsenter for The X-Files når den gikk på FOX fra 1993 til 2002.

Sistgang vi så Mulder og Scully var i 2008-filmen The X-Files: I Want To Believe, der vi så Mulder og Scully hjelpe FBI i å finne noen savnede kvinner i et bisart, Frankstein-aktige greier i Virginia. Der ble det kjent at FBI hadde benådet Mulder, Scully hadde returnert til hennes medisinske karriere, og de to partnerne var fremdeles romantisk involvert og bodde sammen.

Annonse

Duchovny og Anderson er begge opptatte for tiden. Duchovny vil være å se i NBC-serien Aquarius denne sommeren. Anderson vil også returnere på Hannibal i sesong 3, denne gangen i en fast rolle på serien. Ikke nok med det ble det også nylig kjent at The Fall med Anderson og Fifty Shades of Grey-stjernen Jamie Dornan vil returnere for en siste og tredje sesong.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
2 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer
Frank Eivind Rundholt
5 år siden

Gleder meg. X-Files vare Serien med stor S for meg på 90-tallet.

Frank Eivind Rundholt
5 år siden

Gleder meg. X-Files vare Serien med stor S for meg på 90-tallet.