Annonse

The CW ser på en mulighet for en spinoff av Arrow og The Flash.

Fra tidligere vet vi at det er snakk om en The Atom-spinoff med Brandon Routh i rollen som Ray Palmer/The Atom etter å ha dukket opp i rollen i den nåværende tredje sesongen av Arrow. Denne uka kunne også tilfeldigvis serien for første gang vise fram Palmer som sitt alter-ego i ukas episode i USA på The CW.

Ray Palmer Arrow
Brandon Routh som Ray Palmer i Arrow. Foto: The CW

Ifølge hva Deadline melder nå er det ikke snakk om en spinoff alene rundt The Atom. Spinoffen det har vært snakket om rundt The Atom har inneholdt flere andre fjes allerede introdusert.

Spinoffen vil inneholde en gruppe superhelter og tydeligvis noen faste skurker som alle superhelt-serier trenger. Routh vil gjenta rollen som Ray Palmer/The Atom i spinoffen med en av hovedrollene.

Routh får også med seg Wentworth Miller som The Flash-superskurken Leonard Snart/Captain Cold og Victor Garber som The Flash-karakteren Dr. Martin Stein, som den ene halvdelen av Firestorm. Hvorvidt Robbie Amell vil dukke opp i spinoffen som Ronnie Raymond, den andre halvdelen av Firestorm er usikkert. Dette kan komme av at prosjektet er ganske så tidlig i utvikling at bare Garber er med så tidlig.

Annonse

I tillegg vil også Caitzy Lotz ha en viktig rolle i spinoffen, men ettersom hennes Arrow-karakter ble skrevet ut er det usikker hvordan hun returnerer. Hun kan ende opp med å spille en ny superhelt eller skurk, eller hun kan returnere på et vis som Sara Lance.

Arrow The Flash Spinoff
Victor Garber, Caitzy Lotz og Wentworth Miller . Foto: The CW

Deadline legger også til at 3 nye karakterer fra DC Comics som ikke har dukket opp i Arrow og The Flash også vil dukke opp i spinoffen.

Ettersom Warner Brors. og DC Comics allerede har en Justice Leauge-film med blant annet Ben Affleck, Jason Momoa, Henry Cavill som Batman, Aquaman og Supermann hinter dette om at det kan være snakk om en tv-utgave av supergruppen The Outsiders. Dette er en superguppe i DC Comics hovedsakelig bestående av «metahumans», som The CW og Warners Bros TV kan ha endret til sin fordel, litt i likhet med hva Marvel gjør med sin kommende The Defenders-miniserie på Netflix.

Arrow og The Flash-produsentene Greg Berlanti, Andrew Kreisberg og Marc Guggenheim er alle med i utviklingen av prosjektet, som kan ende opp med hoppe over den tradisjonelle pilotprosessen som både Arrow og The Flash måtte igjennom. Vil prosjektet fungere kan det ende opp som serie allerede tidlig i 2016.

Her hjemme går nye episoder av Arrow på TV2 Zebra og The Flash på MAX.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
2 Comments
Flest stemmer
Nyeste Eldst
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer