Annonse

På TCA 2015 kom det flere positive uttalelser for fans som ønsker mer av The Fall og Arrested Development.

«Alle prøver å få det til» uttalte Sarandos seg om Arrested Developments muligheter for nok en sesong. Serien ble bragt tilbake fra de døde for to år siden av tjenesten og har vist seg særdeles populær hos Netflix-abonnentene og Sarandos uttalte seg optimistisk om mulighetene.

Optimistisk var også Allan Cubitt på vegne av The Falls muligheter for en tredje sesong. «Jeg er veldig trygg på at det blir en tredje sesong. Men BBC har enda ikke gitt grønt lys». Han har alt planene klar for hvordan serien med Gillian Anderson skal avsluttes. Både Anderson og seriens andre stjerne Jamie Dornan var til stede og svarte på spørsmål.

Det ble også bekreftet at det tidligere var aktuelt med en amerikansk versjon av The Fall, men dette er senere skrinlagt.

– Slutten for tradisjonell TV-seing

Gillian Anderson kom også med et gullkorn angående våre TV-vaner. «The X-Files var begynnelsen på avtale-seing, Netflix er slutten på avtale-seing». Det ble fremmet veldig at TV-serier er best når man selv bestemmer når og hvor man vil se de, fremfor å vente foran skjermen for å se en og en episode når kanalene ønsket det.

Annonse

Stjernen er å se i både Hannibal og The Fall, men det er sistnevnte hun anser som favorittarbeidet sitt akkurat nå, det er dermed ikke overraskende at også hun ønsker seg ny sesong av serien. Både hun og Dornan uttalte seg forresten som fans av podcasten Serial.

Annonse