Etter en haug av korte snutter og annet har vi endelig den første traileren for sesong 5 av Game of Thrones. Traileren ble vist etter rulleteksten på sesong 4-episodene noen amerikanske IMAX-kinoer begynte å vise i natt.

Oppdatering: HBO har sluppet traileren via Facebook nå. Se den nedenfor.

Dessverre har ikke HBO offisielt sluppet traileren enda, men fans har tatt opp den splitter nye traileren. Kvaliteten er ikke fantastisk, men vi håper på at HBO kommer til å legge ut den snart så vi kan ersatte det som er ute av traileren.

 

Uansett kan du om du vil kose deg med traileren som viser en tøff Arya og en skjeggete Tyrion til sammen med Heroes av David Bowie.

Sesong 5 av Game of Thrones får premiere her hjemme 13. april på C More Series, i tillegg til å bli tilgjengelig på Filmnet og HBO Nordic samme dag.

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer