Hjem Nyheter Trailere

Syfys «mest ambisiøse serie noensinne» ser unektelig fristende ut

The Expanse ser særdeles lovende ut

6

Syfy fortsetter med serier ment å bringe de tilbake til hva de en gang var: En kanal for Sci-fi fansen. The Expanse er, ut fra traileren å dømme, kanskje deres mest lovende prosjekt i så måte.

Konspirasjonsteori, kappløp, mysterium, verdensrommet. Stikkord som bør få de fleste av oss science fiction fans til å føle hypen vokse i det vi her ser blant annet Thomas Jane (Punisher) og Jonathan Banks i aksjon. Serien er av Syfy-sjef Dave Howe beskrevet som en serie «i episk størrelse og er Syfys mest ambisiøse serie så langt».

http://www.youtube.com/watch?v=yP2BoUMSK-0

Første sesong har 10 episoder og premierer senere i år, eksakt dato ikke kjent. Den er basert på bokserien med samme navn av Daniel Abraham og Ty Franck. En bokserie som forøvrig har fått mye ros fra Game Of Thrones-forfatter George R.R. Martin.

I tillegg til Thomas Jane er Emmy-vinner og Oscar-nominerte Shohreh Aghdashloo med, samt Steven Strait.

Seriens handling er 200 år frem i tid da en kvinnes forsvinning fanger oppmerksomheten til en etterforsker (Jane). Det bringer han til et skip, hvor de så «reiser på et kappløp gjennom solsystemet for å avsløre en konspirasjon».

Jeg gleder meg veldig. Hva med deg?

6 KOMMENTARER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here