Syfy satser friskt og kommer med TV-versjon av en av 90-tallets beste filmer. Akkurat det krever et realt sett med baller å få til, for man kan fort skuffe når man forsøker å gjenskape magien fra filmen med Bruce Willis og Brad Pitt.

Men så langt ser ting lovende ut, blant annet fjorårets traileren pirret nysgjerrigheten.

Klippet med de første ni minuttene finner dere på youtube. Men den er enn så lenge sperret her til lands med geoblocking, så benytt eksempelvis Hola! eller andre former for VPN for å få sett klippet.

De første minuttene gjør jobben med å fange min interesse, det er forståelig at SyFy bruker dette i ledd for å markedsføre serien. Å håpe på at den skal klare det Fargo gjorde i fjor er nok mye forlangt (det ble en av årets beste serier), men om den bare er halvparten så god som Terry Gilliam-filmen fra 1995 blir dette en serie verdt å følge med på.

NUP_165430_0040.jpgAaron Stanford (X2, X-Men: The Last Stand, Nikita) spiller hovedrollen Cole, som ble spilt av Bruce Willis i originalen. Amanda Schull (Suits), Kirk Acevedo (Fringe) og Noah Bean (Damages, Nikita) har andre roller. Emily Hampshire spiller Jennifer Goines, en rollefigur som er en kvinnelig utgave av Brad Pitt-rollen Jeffrey fra originalfilmen.

Seriens premiss er at Cole blir sendt tilbake i tid fra året 2043 for å forhindre en apokalyptisk hendelse. Serien vil være løst basert på filmen, men for det meste er dette snakk om en helt ny tilnærming som ventes å gå sine egne veier.

I USA premierer den 27. februar. Vi kommer selvfølgelig tilbake med mer info om hvor og når den blir tilgjengelig her i Norge.

Annonse

AnnonseSe Outlander og The Blacklist først på Viaplay. Klikk her for å se!