Sesong 3 av Hannibal vil få besøk av et svært kjent navn for leserne av Thomas Harris sin første Hannibal Lecter-bok Den Røde Drage, eller filmen med samme navn med Anthony Hopkins og Edward Norton i hovedrollene.

TVLine kan bekrefte at Richard Armitage, kjent for rollen som Thorin Oakenshield i Hobbiten-filmene, vil spille selveste Francis Dolarhyde.

For de som ikke er kjent med karakteren som går under kallenavnet «The Tooth Fairy» er karakteren hovedskurken i Den Røde Drage. Francis har schizofren personlighetsforstyrrelse med sterke antisosiale og narsissistiske trekk. Han er en seriemorder som oftest dreper hele familier, og ender opp med å legge igjen bitemerker på sine ofre med sitt uvanlige sett tenner.

Ralph Fiennes spilte karakteren i filmen Den Røde Drage fra 2002, mens Tom Noonan (Hell on Wheels) spilte karakteren i Manhunter fra 1986. Du kan se noe raske blikk av Fiennes sin utgave av karakteren nedenfor.

Armitage sin casting blir hans første tv-rolle siden Strike Back, hvor han hadde hovedrollen og dukket opp i en episode av seriens første sesong hos amerikanske Cinemax, hvor Sullivan Stapleton og Phillip Winchester hadde hovedrollene. Armitage er også kjent for å ha dukket opp i tv-serier som Spooks og Robin Hood fra 2006.

Castingen av Armitage kommer etter at det ble kjent før nyttår at Joe Anderson (The River) overtar rollen som Mason Verger for Michael Pitt (Boardwalk Empire).

Sesong 3 av Hannibal vil som tidligere kjent også se The Fall-aktuelle Gillian Anderson tilbake i rollen som Bedelia du Maurier, denne gangen vil hun ha en fast rolle på NBC-serien.

Hannibal er siktet for en premiere denne våren, med en amerikansk premiere forventet i april. Før serien ender opp på TVNorge VOX her hjemme, så senere Netflix.

6 KOMMENTARER

  1. Synd dem mister Michael Pitt. På den annen side trenger vel erstatteren bare å likne fra øynene og opp…

  2. Synd dem mister Michael Pitt. På den annen side trenger vel erstatteren bare å likne fra øynene og opp…

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here