Castingen av sesong 2 av Fargo er fullført med Patrick Wilson, Ted Danson og Jean Smart i hovedrollene sammen med Kirsten Dunst og Jesse Plemons.

Ikke nok med det ble det kjent at Nick Offerman (Parks And Recreation), Brad Garret (Alle Elsker Raymond), Kieran Culkin (Scott Pilgrim vs. The World), Bokeem Woodbine (Southland) og Angus Sampson (Insidious) blir med i et uvisst antall episoder. Burn Notice-stjernen Jeffrey Donovan skal ha en gjesterolle og ikke en fast rolle, slik det tidligere er blitt rapportert.

Fargo season 2 cast
Ted Danson, Jean Smart og Brad Garrett er klar for Fargo.

 

Sesong 2 av Fargo vil være satt til 1979 og handler om Lou Solverson (Wilson) før en forferdelig hendelse i Sioux Falls fikk han til å slutte som politimann. Hendelsen ble i første sesong beskrevet som at mengden drepte mennesker kunne «stables så høyt, du kunne ha klatret til andre etasje». Den nye sesongen vil følge Lous etterforskning av en lokal kriminell gjeng og et stort mafia-syndikat.

Wilsons utgave av Lou er beskrevet som en ærlig politimann fra Minnesotas delstatspoliti. Lou har vært hjemme i 4 år fra Vietnam, hvor han var en del av marinen. Han er ydmyk, sakkyndig og han er en dedikert far til sin kone og sin 4-årige datter Molly (samme jenten spilt av Allison Tolman i sesong 1).

Annonse

Danson vil spille Lous sjef Hank Larsson, sheriffen i Rock County, Minnesota. En konsekvent rolig krigsveteran som tjenestegjorde under andre verdenskrig, som også er Lous svigerfar og samarbeidspartner i etterforskningen.

Smart vil spille Floyd Gerhardt, matriarken til den kriminelle Gerhardt-familien. Hun stod ved siden av sin ektemann i 40 år, men nå som han er ute av bildet er det hennes tid å styre familiens kriminelle organisasjon.

Den videre etterforskningen til Lou og Hank gjør at de støtter en haug andre fargefulle karakterer som inkluderer Karl Weathers (Offerman), en advokat i byen Luverne. Karl er en ekte svindler og deltok i Koreakrigen. Garrett vil spille Joe Bulo, frontmannen til den nordre ekspansjonen av syndikatet som bringer inn en Walmart-mentalitet til en småby i Amerika med sin nummer 2 Mike Milligan (Woodbine). Den alltids smilende Mike er både muskelmann og en «etterforsker» for syndikatet som sammen med Joe har sitt sikte på Gerhardt-familien.

Fargo season 2 cast de
Nick Offerman, Jeffrey Donovan og Kieran Culkin er klar for Fargo også.

 

At Foyd tar over familiebedriften mens hennes ektemann er døende er noe som frustrerer hennes eldste sønn Dodd (Donovan). Dodd er utålmodig og venter ondskapsfullt på den dagen begge foreldre er døde så han kan ta over og utvide familiebedriften. Drømmen er å utvide bedriften til et imperium. Hans brødre er Bear (Sampson) som er den mest anstendige i familien og Rye (Culkin) som er den yngste, som ser seg selv som en større mann enn det han egentlig er.

Selv om jeg ønsket Joel Kinnaman som Lou Solverson er dette en veldig solid gruppe skuespillere. Det er noe av miksen av drama og komedie-skuespillere som gjorde karakterene gode i sesong 1, som ser også ut til å gjenspeile seg i castingene for sesong 2.

Wilson, som er kjent for filmer som Insidious-filmene og Watchmen, er ikke et ukjent TV-fjes etter en gjesterolle på Girls og hovedrollen i kortvarige A Gifted Man de siste årene. Han har vist å være en skuespiller som kan takle litt komikk, om du ser filmen Strech fra i fjor. Danson, som har gjort gode roller innen komikk både på Curb Your Enthusiasm (som seg selv), Bored To Death og Cheers viste også i Damages at han kan takle en dramarolle bra.

Hvorvidt castingen av Danson til en hovedrolle er tegnet på at CSI er over for godt er usikkert, men den nåværende femtende sesongen av serien ble kuttet ned antall episoder for i fjor på grunn plassen på sendeskjemaet til amerikanske CBS som sender serien. Det gjør det mulig for Danson å gjøre begge.

Sesong 2 av Fargo premierer til høsten på FX Networks med serieskaper Noah Waley etter planen tilbake som eneste manusforfatter på serien. Sesong 2 vil i tillegg til Fargo være inspirert av også Joel og Ethan Coen-filmene Miller’s Crossing og The Man Who Wasn’t There.

Sesongen forventes å ha premiere rundt september-oktober. Her hjemme går serien på HBO Nordic.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer