God start for Tjukken og Lillemor

571 000 seere fikk med seg premieren

Annonse

Den nye serien med Truls Svendsen og Cecilia Skog fikk en god start søndag kveld. Seerne strømmet til og ble trolig godt fornøyd med første episode.

Godt er det, for jeg storkoste meg med første episode. Den alltids likandes Truls skapte en perfekt duo sammen med den herlig sjarmerende Cecilie Skog. Der var det dynamikk til å bli glad i. Konseptet med at Cecilie skal klare å dra med seg Truls over Grønland var bedre enn ventet.

Det var for øvrig en god måte å ta for seg temaet «mental trening». Som fotballtrener på fritiden er det få utfordringer større enn å motivere ungdom i verdens beste land å bo i å velge trening foran en varm sofakrok og Playstation. Lærere og trenere kan like godt bruke denne serien som ledd i undervisning, for det er få ting mer morsomt enn å se Meglerne-stjernen Truls prøve å trosse sin bortskjemte trang. Den var også en god motivasjon for oss som satt og godtet oss i sofakroken om å kanskje ta en treningstur trass i drittværet utenfor. Dette var lett å kjenne seg igjen i.

Serien oppnådde 571 000 seere søndag kveld, et bunnsolid tall. Kritikerne har ikke slengt seg over serien i forkant, men VGs Jon Selås ga første episode terningkast fire.

Hva syntes du om serien?

Foto: Sveinung Svendsen TV 2

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X