Pamela Adlon får hovedrollen i pilot produsert av Louis C.K.

Del nyheten

Pamela Adlon kanskje best kjent for rollen som Macy i Californication forsetter samarbeidet med FX Networks. Nå har FX Networks gitt grønt lys for tv-piloten Better Things skapt av Adlon med henne selv i hovedrollen.

Better Things følger skuespilleren Sam, som prøver å tjene til livets opphold med hennes tre døtres liv til å ta hånd. Serien følger hvordan også hvordan Sam rett og slett prøver å ha det gøy i sin hverdag, som noen ganger kan være morsomt, men du ikke ville ønsket å leve med (utenom noen ganger da).

Adlon har vært en viktig del av Louis C.K.-serien Louie på kanalen både i rollen som karakteren Pamela og som produsent på serien. C.K. som hun også spilte mot i kortvarige HBO-komiserien Lucky Louie vil produsere og regissere piloten for Adlon, i tillegg til å skrive manuset for piloten sammen med henne.

Adlon har fått 2 Emmy-nominasjoner for rollen på Louie. I tillegg har hun også fått Emmy for rollen som Bobby Hill i den animerte komiserien King of The Hill.

Better Things er en av flere komediepiloter i utvikling for FX Networks akkurat nå. Community-favoritten Donald Glover (også kjent under artist-navnet Chidlish Gambino) vil denne våren filme inn en annen komediepilot for FX Networks rundt hiphop-scenen i Atlanta. Komikeren Bill Burr har også en pilot i utvikling hos kanalen.

FX Networks kunne også i relaterte nyheter annonsere at sesong 5 av Louie har premiere 9. april på kanalen samme kveld som den er klar for Billy Crystal-komiserien The Comedians. Kanalen vil også stå for den neste stand-up spesialen fra C.K., som er siktet for en premiere senere i år.

Annonse
X
X