Netflix gir grønt lys til komiserien Flaked med Will Arnett

Del nyheten

Will Arnett forsetter sitt samarbeid med Netflix i komiserien Flaked for streamingtjenesten allerede neste år.

Satt til Venice, California forteller Flaked historien om den selvutnevnte «guruen» Chip (Arnett), som faller for målet med hans beste venn fascinasjon. Så det sammenfiltrede nettet av halvsannheter og semi-bullshit som underbygger hans all-viktige bilde og nøkternhet begynner å rakne for han.

Arnett har selv skapt og skrevet Flaked sammen med Mark Chappell (The Increasingly Poor Decisions of Todd Margaret). Begge vil produsere serien sammen med Ben Silverman, Peter Principato og Arrested Development-skaper Mitch Hurwitz.

Arnett best kjent fra Arrested Development har et større forhold til Netflix enn bare kult-serien som ble gjenopptatt av streamingtjenesten. Arnett låner også bort stemmen til hovedpersonen i fjorårets overraskelse BoJack Horseman.

Arnett hadde nylig hovedrollen i komiserien The Millers som ble noe brått kansellert i sesong 2 i høst, som ga Netflix sjansen til å gjøre noe mer med Arnett enn bare den kommende andre sesongen av BoJack Horseman.

Netflix har det siste året utvidet antall komiserier betraktelig. Denne våren har de nye komiseriene Unbreakable Kimmy Schmidt og Grace And Frankie premiere. I tillegg har streamingtjenesten gitt grønt lys til animerte komiserie F Is For Family, Judd Apatow-serien Love og miniserie-utgave av Wet Hot American Summer.

Flaked får premiere i 2016 på Netflix.

Annonse
X
X