Selveste Saul Tigh blir med i sesong 2 av Fargo. Battlestar Galactica-skuespilleren Michael Hogan blir nemlig med i sesong 2 av den prisbelønte antologi-serien i høst melder TheWrap.

Sesong 2 av Fargo vil være satt til 1979 og handler om Lou Solverson (Patrick Wilson) før en forferdelig hendelse i Sioux Falls fikk han til å slutte som politimann.

Hogan vil spille nok en tøffing i form av Otto Gerhardt, en førstegenerasjons immigrant som transformerte hans fars transportvirksomhet til et kriminelt imperium. Gerhardt`s vilje er så sterk at han holde kontrollen til tross for at nylig har fått et slag og er ute av stand til å snakke eller mate seg selv.

Smart spiller hennes kone Floyd Gerhardt, matriarken til den kriminelle familien. Hun stod ved siden av Otto i 40 år, men nå som han er ute av bildet er det hennes tid å styre familiens kriminelle organisasjon.

I tillegg til Wilson og Smart vil sesongen bestå også av navn som Ted Danson, Kirsten Dunst og Jesse Plemons i sentrale rollene. I tillegg til at navn som Nick Offerman (Parks And Recreation), Jeffrey Donovan (Burn Notice) og Brad Garrett (Alle Elsker Raymond) dukker opp i en andel episoder.

Annonse

Hogan har hatt gjesteroller i serier som Falling Skies, Smallville, Teen Wolf og nå nylig Man Seeking Woman siden Battlestar Galactica tok slutt. La oss aldri glemme what the frack?

Wilson snakket selv smått med Hitfix.com om rollen i sesong 2 av Fargo etter 1 en uke med filming som du kan se under. Klippet er fra tidligere denne uka på Sundance-festivalen i forbindelse med filmen Zipper med Wilson i hovedrollen.

Fargo får premiere denne høsten på FX Networks. Her hjemme blir den tilgjengelig på HBO Nordic også i høst.

Annonse
Abonner
Varsle om
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer