Melissa Benoist blir Supergirl

Annonse

CBS-serien Supergirl har hanket inn Melissa Benoist for hovedrollen, det skriver Hitfix.com.

Supergirl vil fokusere på Supermann sin kusine, Kara Zor-El (Benoist), som også flyktet fra Krypton før det eksploderte. Siden hun kom til jorda har hun gjemt kreftene sine, som er de samme som hennes fetter for for allmennheten. Nå i en alder av 24 år velger hun å ta i bruk superkreftene sine og bli superhelten hun alltid var ment å være.

I tillegg til Kara vil også hennes fostersøster Alexandra “Alex” Danvers, som jobber for en hemmelig organisasjon være en viktig del av serien. Andre Supermann-relaterte karakterer som Jimmy Olson, Cat Grant, Winslow ‘Wynn’ Schott og Hank Henshaw vil også dukke opp.

Supergirl-TV-Show-Origin-Story-Changes
Supergirl. Foto: DC Comics

Prosjektet basert på karakteren fra DC Comics ble i fjor plukket opp til serie. Serien er utviklet av Chuck og Glee-produsenten Ali Adler og Greg Berlanti, som har vært en viktig produsent i utviklingen av både Arrow og The Flash til tv-skjermen.

Selv om CBS sin beskrivelse av serien referer til Supermann vil serien ganske så sikkert ikke dele det samme filmatiske universet med Man of Steel og kommende Batman Vs. Superman: Dawn of Justice. Hvis serien får lov til å ta i bruk en Clark Kent/Supermann vil det nok være en egen utgave spesielt for serien. CBS-sjefen Nina Tassler har allerede nevnt at hun også er tvilende Supergirl vil krysse over til Arrow og The Flash også.

Benoist som er best kjent for Glee har også dukket opp i gjesteroller på The Good Wife og Homeland. Hun har også en birolle i Oscar-nominerte Whiplash. Hun kledde seg tilfeldigvis ut som en utgave av DC Comics-karakteren Wonder Woman i en episode.

Benoist blir den andre Glee-skuespilleren som blir en superhelt i en serie fra Berlanti. Fra tidligere har The Flash-hovedrolleinnehaveren Grant Gustin dukket opp på flere episoder av Glee også. I tillegg har også Andy Mientus som blir å se i The Flash som skurken Pied Piper dukket opp i serien.

Premieren til Supergirl er enda uvisst, men er siktet for en premiere iløpet av 2015-2016 sesongen i USA som starter i september og avsluttes i mai neste år.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X