Manuset til The Walking Dead-spinoffen røper nye detaljer

Den potensielle spinoffen til The Walking Dead ble av serieskaper Robert Kirkman nylig beskrevet som svært annerledes enn hovedserien.

Annonse

Naturligvis har Kirkman, som også står bak tegneseriene som The Walking Dead er basert på, holdt detaljene tette, i tillegg til TV-selskapet AMC. Alt vi vet fra før er at spin-offen vil ha nye karakterer og vært satt til Los Angeles i pilotepisoden.

Skal vi tro Bleedingcool så har de et manus fra piloten fra september i fjor, hvor serien var gitt navnet Fear The Walking Dead. Der kan vi lese detaljer om hvorfor den skiller seg ut fra hovedserien. Hvorvidt dette forblir i den endelige piloten eller potensielle serien er enda uvisst, men tiden vil vise.

I tillegg til Kirkman er Dave Erickson (Sons of Anarchy) med som serieskaper og manus-forfatter på piloten. Piloten blir regissert av Adam Davidson (Community), som også har regissert serier som Rome, True Blood og Fringe.

(Potensielle spoilere følger)

pilot

Hvorvidt Cobalt eller Fear The Walking Dead blir den endelige tittelen er ikke kjent, men det kan hende at sistnevnte kan være tilfellet siden Cobalt bare er navnet på prosjektet.

Det kanskje mest interessante med pilotepisoden er likevel at den går tilbake til når utbruddet startet, før noen forstod akkurat hva som pågikk. Det første utdraget med linjer fra piloten har en virolog fra CDC som prøver å avkrefte et rykte om at de døde returnerer, noe som passer med hva Dale i The Walking Dead sa at det ble snakket om utbruddet på tv de første dagene.

Alt dette ser vi fra perspektivet til en dysfunksjonell familie.

ftwd

ftwd2

ftwd3

Det er i hvert fall annerledes og et interessant utgangspunkt. Jeg er nysgjerrig på hvor lang tid den potensielle spinoffen vil bruke starten av utbruddet. Vil store deler av serien være satt til starten av utbruddet, bare noen få episoder eller bare piloten?

Det ville uansett vært mye mer engasjerende å se se dagene og ukene før alt gikk til helvete. Kanskje med det også få en større pekepinn til hvordan viruset spredde seg, eller hva som er dens opprinnelse.

The Walking Dead er tilbake 9. februar på Fox Norge her hjemme.

Sjekk ut øvrige kategorier

Kommende episoder

Annonse

Relevante nyheter

The Walking Dead-serier: