Ja, han kommer definitivt tilbake!

Del nyheten

Hvis det var noen tvil så ble den blåst vekk på TCA presse-event i natt norsk tid. Kyle MacLachlan er tilbake i kommende sesong av Twin Peaks i den ikoniske rollen som Dale Cooper.

Han dukker opp på Twin Peaks-panelet og serverte med en gang en one-liner om «damn good coffee». Han forlot scenen med «I’m very excited to return to the strange world of Twin Peaks. May the forest be with you».

Kyle MacLachlan har den siste tiden vært å se i en herlig rolle på Agents Of S.H.I.E.L.D.. Siden han på starten av 90-tallet spilte i Twin Peaks har han hatt roller i serier som Desperate Housewives, Sex And The City og The Good Wife. Men det er rollen i Twin Peaks, samt David Lynch-filmen Blue Velvet han nok huskes best for.

Det blir ni episoder

Den nye sesongen kommer på Showtime i 2016, hele 25 år etter premieren. Noe som for øvrig ble hintet til i selve serien. David Lynch og Mark Frost har lenge hatt ønsker om å bringe serien tiblake, det ble enklere da Showtime-sjefen David Nevins bønnfalte dem (hans ord).

David Lynch skal regissere alle episodene og det loves at serien vil få en verdig avslutning. Showtime-sjefen lovet også at de to kreative kreftene bak vil få arbeide i fred. I sin tid forsvant David Lynch ut av serien etter at ABC, som den gang sendte serien, blandet seg for mye inn i den kreative prosessen. Noe som heller ikke har vært uvanlig for Showtime, blant annet med både Dexter og Homeland.

Annonse