Glee synger norsk hit

Annonse

Etter en veldig god første sesong av en etter min mening, unik og frisk serie, har Glee vært veldig ujevn. Hovedproblemet har nok vært at etter de to første sesongene har noe sånt som 10 ulike forfattere skrevet for serien. Det har ført til at det er vanskelig å se hvor serien vil hen og de forskjellige karakterene sine historier har spriket fra det ene til det andre. Slik lager man ikke en god TV-serie, men noen gode enkeltepisoder har det vært og ikke minst noen fine og underholdende musikknumre.

Et annet problem som startet i sesong 4 var at flere nye karakterer ble introdusert uten å integreres godt nok i det eksisterende Glee-universet. Det var som om de var en egen sidehistorie på McKinley, mens mange av de gamle karakterene hadde en egen historie i New York. Dette var ikke særlig vellykket. Det er derfor gledelig at Glee i sin siste sesong går tilbake dit de startet på McKinley og med de orginale karakterene. Forhåpentligvis får den etter hvert så populære serien en verdig avslutning. Her er en smakebit hvor en av tidenes norske hitlåter blir sunget og den verdenskjente musikkvideoen blir hyllet. Jeg snakker selvfølgelig om Take On Me med A-HA:

https://www.youtube.com/watch?v=Ul4itbUBInM

Fredag 9. januar er premieredatoen på Glee sin siste sesong som består av 13 episoder. Det hele starter med en 2-timers lang episode.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X