Gary Sinise til Criminal Minds-spinoff

Annonse

Halvannet år etter at CSI:NY tok slutt har CBS funnet et nytt prosjekt for Forrest Gump-skuespilleren. Han skal forsøke å lede en potensiell ny Criminal Minds-serie til suksess etter at forrige forsøk, Criminal Minds: Suspect Behavior med Forest Whitaker i hovedrollen, snublet i 2011.

Det vil spilles inn en episode av Criminal Minds i februar som vil fungere som en introduksjon til det nye FBI-teamet ledet av Jack Garret (Sinise). De spesialiserer seg på å hjelpe amerikanske borgere i utlandet. CBS håper det går bedre med dette forsøket og har gitt moderseriens erfarne produsent Erica Messer ansvar for pilot-episoden.

Criminal Minds er fortsatt en meget populær serie i USA og håpet er at den klarer å utvide universet på lik linje med NCIS, som nå består av tre ulike serier.

4 KOMMENTARER

  1. Criminal Minds: Suspect Behavior var knall. Spørsmålet er om hovedserien overlever. Jennifer Love Hewitt har ikke vært noen suksess, og de trenger å fornye seg. Bedre script og kanskje en seriemorder som kan være en rød tråd. Det har blitt litt mye skjelvende underlepper og personlige problemer i det siste. Skuespillerne virker uinspirerte.

  2. Criminal Minds: Suspect Behavior var knall. Spørsmålet er om hovedserien overlever. Jennifer Love Hewitt har ikke vært noen suksess, og de trenger å fornye seg. Bedre script og kanskje en seriemorder som kan være en rød tråd. Det har blitt litt mye skjelvende underlepper og personlige problemer i det siste. Skuespillerne virker uinspirerte.

  3. Suspect Behavior var ikke knall pga Forest Whitaker! Han passet ikke inn i den rollen. Det CM trenger, er noen mer fargerike karakterer. Du har spencer og penelpe som har en litt farge, resten er bare grå og triste. Sinise passer bra som treg og kjip, så jeg ser ikke noe lys i den fremtiden til den spinoffen.

  4. Suspect Behavior var ikke knall pga Forest Whitaker! Han passet ikke inn i den rollen. Det CM trenger, er noen mer fargerike karakterer. Du har spencer og penelpe som har en litt farge, resten er bare grå og triste. Sinise passer bra som treg og kjip, så jeg ser ikke noe lys i den fremtiden til den spinoffen.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X