Annonse

Under lørdagens dag på Television Critics Associations presseturne var det kanalen FOX sin tur til å snakke foran amerikanske og kanadiske kritikere.

Der kunne kanalen røpe at de har fått en ny pitch for en ny runde med 24 i likhet med de 12 episodene 24: Live Another Day besto av i fjor. De ble nevnt en utgave av 24 som handler om andre karakterer enn Jack, og kanskje ikke ha med Kiefer Sutherland som Jack Bauer.

24_live_another_day_poster_crop

Det er ingen avtale eller planer satt til verks enda, men ideen kommer fra serieprodusentene Howard Gordon, Evan Katz og Manny Coto. FOX ser allerede ut til å legge planer for ny runde i 2016.

Det ville allikevel ikke være overraskende om en ny utgave av 24 vil fokusere mer på en ny potensiell protesjé for Jack, men helt uten Jack ser vi ikke for oss skje.

Annonse

The X-Files er også en annen serie FOX mer og mer sikter seg inn på for en lignende gjenstart som 24. FOX bekrefter at de har vært i kontakt med serieskaper Chris Carter og seriens hovedrolleinnehavere Gillian Anderson og David Duchovny, men at de samtalene er i en så tidlig fase at det ikke er mye å avsløre nå.

Anderson, som denne våren er aktuell med sesong 2 av The Fall og i sommer aktuell med sesong 3 av Hannibal, uttrykte i Nerdist Podcasten denne uka at hun ville vært overlykkelig om det skjedde en ny runde med The X-Files. Duchovny er også aktuell med den nye serien Aquarius på amerikanske NBC denne sommeren. Det er disse prosjektene som vil gjøre det vanskelig for skuespillerne å delta i en fortsettelse av The X-Files, men begge skuespillerne virker utifra hva også FOX sier interessert i å gjenta rollen som Mulder og Scully.

Etter at Amazon kansellerte nylig Carter sin serie The After etter at serien fikk grønt lys i 2014, så ble det også plutselig enda mer tid til rådighet for Carter til å få i gang noe rundt The X-Files.

Det er ingen tvil om at suksessen til 24: Live Another Day får FOX til å tenke seg at det er mulig å forsette eldre serier som The X-Files i et begrenset antall episoder. Prison Break ble også nevnt, men mer enn ide enn noe kanalen forsøker å få til. De nevnte allikevel at Prison Break ville vært noe de kunne bragt tilbake.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer