FOX kunne annonsere i dag at de går videre med en ny sesong av Golden Globe-vinneren Brooklyn Nine-Nine, i tillegg til at nykommerne Gotham og Empire får nye sesonger.

Gotham forsetter å levere gode seertall for FOX. I tillegg har også serien en verdensomspennende avtale med Netflix, som trolig vil gjøre at den er gunstig å produsere for FOX i flere sesonger til. Netflix betaler omtrent 2 millioner dollar for hver episode av serien for å gjøre den tilgjengelig i alle Netflix-regioner etter at FOX har sendt ferdig en sesong.

Gotham og Empire har noen av de beste seertallene blant serier denne tv-sesongen i USA. Empire, som nettopp hadde premiere, er et familiedrama om en musikkmogul (Oscar-nominerte Terrence Howard) som må håndtere fremtiden til selskapet hans.

https://www.youtube.com/watch?v=dBzu_jKLJek

Empire har ikke blitt plukket opp av en norsk kanal. Brooklyn Nine-Nine startet nylig på sesong 2 på Visat 4. Gotham går på C More Series, i tillegg til å være tilgjengelig på C More Play og Filmnet.

Annonse

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer