Annonse

Den potensielle The Walking Dead-serien Cobalt har hanket inn Deadwood og Treme-veteran Kim Dickens for den kvinnelige hovedrollen.

Cobalt er søsterserien til The Walking Dead og tar sted under samme zombie-apokalypsen. Satt til Los Angeles følger serien en skilt lærer (spilt av Cliff Curtis) og en rådgiver (Dickens) som jobber sammen og er i et forhold. Rådgiveren har to barn fra et tidligere forhold (spilt av Frank Dillane og Alycia Debnam Carey). Hun ser kanskje ut som en vanlig nabojente, men hun har et mørke i henne, og en fortid som vil forfølge henne.

I tillegg til å være satt til Los Angeles vil Cobalt trolig finne sted når verden forandres av apokalypsen, og ikke uker eller en tid etterpå som hovedserien.

Cobalt er skapt av The Walking Dead-skaper Robert Kirkman og Dave Erickson (Sons of Anarchy). TV-veteran Adam Davidson som har regissert episoder av serier som Six Feet Under, Treme, Deadwood og Lost vil regissere pilotepisoden.

Dickens, som nylig var å se i kritikerroste Gone Girl og tv-serien Sons of Anarchy, er neste år å se i House of Cards på Netflix.

Annonse
Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer