Podcasten Serial har vært i vinden de to siste månedene. Nå som podcasten snart er over ser HBO ut til å ha klar en serie myntet på Serial-fansen.

Dokumentarserien The Jinx: The Life and Deaths of Robert Durst på 6 deler får premiere i februar. Serien kommer fra filmskaperne Andrew Jarecki og Marc Smerling (All Good Things og Capturing the Friedmans). Den er et produkt av deres 7 år lange etterforskning i en rekke uoppklarte mord. Etterforskningen fokuserer på Robert Durst, som er arving av en eiendomsgigant fra New York City og en fast deltager i serien.

Jarecki utviklet et forhold til den folkeskye Durst, som ga eksklusive intervju, trolig om de siste tre mordene han har vært tilknyttet til. Durst er blitt linket til forsvinningen av sin kone i 1982, drapet av et mulig vitne i 2000 og lemlestingen av en nabo i Texas tilbake i 2001. Durst ble aldri dømt for noen av drapene, men måtte tilbringe tid i fengsel for handlinger knyttet til blant annet manipulering av bevis og brudd på prøveløslatelse.

https://www.youtube.com/watch?v=gmRgIN0_CU8

https://www.youtube.com/watch?v=u-Wgukie87M

Annonse

Som sagt The Jinx er basert på noe som har vært i utvikling i flere år, men HBO kommer nok til å bruke populariteten til Serial i PR-kampanjen for The Jinx.

Serien vil ha premiere i februar her hjemme på HBO Nordic.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer