Castingen for HBO-piloten Codes of Conduct fra Steve McQueen er i havn. Nylig ble det kjent at Paul Dano (Prisoners) blir med. Nå er også Helena Bonham Carter (Harry Potter) og Rebecca Hall (The Town) klar for piloten som starter innspillingen denne uka i New York City.

McQueen og Co har tidligere castet ukjente Devon Terrell for hovedrollen i serien som er svært interessant grep, spesielt med tanke på at Terrell ikke har en eneste rolle oppført på IMDB.

Devon Terrell McQueen
Devon Terrell og Steve McQueen

Den potensielle serien er en utfordrende utforskning av en ung svart mann erfaring på vei inn i sosieteten New York. Serien vil følge unge afro-amerikanske Beverly Snow (Terrell) fra Queens som er like talentfull som han er ambiøs. Hans selvsikkerhet er noe som gjør han klar for å bryte inn i de sosiale sirklene til eliten på Manhattan som tester grensene for tilgjengelighet og sosial mobilitet skriver Deadline.

Carter vil spille forfatteren og psykiateren Esther Kaufmann som er født inn i en prominent jødisk familie på Manhattan. Hun er en skilt mor til to fullvokssende unger som lever et eget liv på hennes vilkår, men som forandres dramatisk når Berverly krysser veier med henne.

Hall vil spille den smarte og utdannede Rebecca Rotmensen (yes, det er navnet). Rebecca er det eldste barnet til en billioner i New York, som blir Beverly sin fremste rival, lik i hans svik og hensynsløshet.

Annonse

Dano vil ha rollen som den hippe unge entreprenør Jared som mener det er riktig å handle på en slik måte at det tjener en annen eller samfunnet. Han er og et familiemedlem av Rebecca som bringer Beverly inn i sin sosiale krets.

McQueen som regisserte 12 Years A Slave som fikk Oscar for beste film i år regisserer piloten som han produserer og skriver sammen med Matthew Michael Carnahan (World War Z og State of Play).

Skulle Codes of Conduct få grønt lys til serie, ikke forvent en premiere før tidligst 2016.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer