Ingrid Bolsø Berdal. Foto: HBO
Annonse

Vi er blitt gitt noen glimt av den kommende HBO-serien Westworld gjennom Entertaiment Weekly. Etter å ha gravd litt har vi fått bekreftet at den avbildede kvinnen er norske Ingrid Bolsø Berdal.

Serien har en solid cast med Anthony Hopkins, Ed Harris, Evan Rachel Wood, James Marsden, Thandie Newton, Miranda Otto og Jeffrey Wright i de sentrale rollene.

I tillegg til Berdal og de nevnte har også Rodrigo Santoro (300, Lost), Shannon Woodward (Raising Hope), Steven Ogg (GTA V), Kyle Bornheimer (Agent Carter), Angela Sarafyan (The Good Guys), Eddie Rouse (American Gangster), Demetrius Grosse (Banshee) ulike roller.

Basert på sci-fi western fra 1973 med samme navn følger Westworld hendelser i en high-tech fornøyelsespark med androider når alt går galt. The Hollywood Reporter har tidligere beskrevet TV-utgaven som en mørk odyssé om begynnelsen av kunstig intelligens som blir selvbevisst.

Berdal spiller den brutale og hensynsløse Armistice, beskrevet «som like hard mot sine ofre som hun er lojal mot sine med-sammensvorne».

Annonse

Vi blir også kjent med andre karakterer både i form av besøkende, androider og de som jobber i fornøyelsesparken. Anthony Hopkins spiller parkens uortodokse og kreative direktør. Ed Harris spiller den mystiske onde karakteren kjent med «mannen i svart», det skal være en twist på karakteren spilt av Yul Brynner i filmen fra 1973.

Det første bildet av Harri ble sluppet i helgen i forbindelse med HBOs årlige video som er med å avslutte året for kabel-tv giganten. I tillegg til det ga videoen en titt på det åpne landskapet og en av Westworld sine laber.

westworld harris

westworld horses

westworld lab

Jonathan Nolan (Person of Interest, Interstellar) er serieskaper og sjefsprodusent for sammen med konen Lisa Joy. Serien er også produsert av J.J. Abrams, Bryan Burk og Jerry Weintraub.

Westworld har etter planen premiere høsten 2015 på HBO. Her hjemme vil den bli tilgjengelig på HBO Nordic kun timer etter amerikansk sendetid.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
2 Comments
Flest stemmer
Nyeste Eldst
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer