Vincent Chase (Adrian Grenier) E (Kevin Connolly), Turtle (Jerry Ferrara), Johnny «Drama» (Kevin Dillon) i tillegg til den alltid så fremadstormende agenten Ari Gold (Emmy-vinner Jeremy Piven) fant til slutt lykken i Entourages sesongfinale i 2011, likevel kommer gjengen tilbake sommeren 2015, denne gangen i egen film.

I dag har Warner Brothers sluppet den første traileren.

Filmen finner sted etter serien tok slutt, Ari styrer nå sitt eget filmstudio og hans første store prosjekt en film med Vincent Chase i hovedrollen. «Vince» vil ikke bare ha hovedrollen, han vil også regissere den.

Hyde-Entourage-poster-550x816I traileren ser vi også Billy Bob Thornton i rollen som en rik film-investor og Haley Joel Osment som hans sønn som får oppgaven å passe på hva Chase & Co gjør med farens penger. Noe som ikke går helt bra.

I tillegg til Thornton og Osment vil Scott «Kid Cudi» Mescudi spille en av de nye rollene. Filmen vil også ha skuespillere som Scott Caan, Debi Mazar, Martin Landau, Rex Lee, Rhys Coiro, Perrey Reeves og Emmanuelle Chriqui i rollene deres fra tv-serien. Liam Neeson, Ronda Rousey og Emily Ratajkowski dukker også opp i filmen som seg selv.

Foreløpig er Entourage-filmen satt opp for en premiere 19. juni her i Norge.

AnnonseNye episoder av Outlander er ute nå på Viaplay! Klikk her for å se!