Castingen for sesong 2 av Fargo er i gang for fullt for en premiere i 2015. Allerede har sesong 2 av serien som var en av årets overraskelser kapret noen skuespillere for sesong 2.

Det er bekreftet at Kristen Dunst og Jesse Plemmons (Breaking Bad) blir med i sesong 2 av Fargo i hovedrollene, mens også Jeffrey Donovan (Burn Notice) også er med som TheWrap tidligere røpte.

Sesong 2 av Fargo vil være satt til 1979 og sentrert rundt Lou Solverson (spilt av Keith Carradine i sesong 1 av serien). Dette når han var politimann før han sluttet i jobben på grunn av noe forferdelig som skjedde i Sioux Falls, involvert døde mennesker «stablet så høyt, kunne du har klatret til andre etasje» som Lou fortalte i sesong 1 av serien. «Jeg ville kalt det et dyr, unntatt dyr bare dreper for mat» la han også til angående hendelsen i sesong 1 av serien. Sesong 2 vil også ha historier satt til Fargo og Luverne i tillegg til Sioux Falls i North Dakota.

Dust vil spille vil spille Peggy Blomquist, en kvinne fra bygda som har store drømmer som prøver å finne ut hvem hun virkelig er og hva hun virkelig vil idet hun sliter med tradisjonelle samfunnsmessige forventninger. Hun deler hjem med Ed (Plemons), en assistent til en slakter, som ønsker å støtte sin kones selvoppdagelse, selv om han ikke helt forstår det.

Donovan vil spille karakteren Dodd som ikke er røpet mye om. Serien har også hanket inn en nykommer for sesong 2 med Rachel Keller i birollen som Simone.

Annonse

TheWrap kunne også nylig røpe at Nick Offerman fra Parks And Recreation er ønsket, men forhandlingene var ikke i gang forrige uke så det kan være et tilfelle hvor castingen ønsker en type som ligner på Offerman. Eller vi kan høre om at Offerman er klar for serien snart. Ingenting mer er avslørt rundt det.

ronswanson
Nick Offerman kan være klar for sesong 2 av Fargo. Foto: NBC

Castingen av Dunst kan gi en liten fart i karrieren til hennes etter at hun ikke har hatt noen særlig roller de siste årene hvor skuespillet hennes har vært fremhevet. Allikevel er hun med i Midnight Special neste år fra Mud og Take Shelter-regissøren og manusforfatter Jake Nichols som virker som en veldig interessant film som forhåpentligvis gjør noe bra med Dunst.

Plemons er også et svært passende valg som har allerede jobbet med mange av regissørene fra sesong 1 av Fargo som tidligere regisserte også Breaking Bad. Det er også på tide at Plemons får en betydelig rolle igjen etter også Friday Night Lights og en liten rolle i HBO-miniserien Olive Kitteridge i høst.

Dette blir den første tv-rollen for Donovan etter 7 sesonger, 111 episoder og en tv-film med Burn Notice. Skuespilleren er også kjent for Clint Eastwood-filmene Edgar Hover og Changeling.

Sesong 2 av Fargo som igjen blir produsert og skrevet av serieskaper Noah Waley (The Unusuals) er siktet for en premiere høsten 2015. Her hjemme er rettighetene delt mellom HBO Nordic og TV2 Sumo med førstnevnte rettighetene for serien kort tid etter USA.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer