Cliff Curtis (Gang Related) er klar for den mannlige hovedrollen i The Walking Dead søsterserien som foreløpig går under navnet Cobalt.

Curtis blir med i prosjektet som allerede har hanket inn australske Alycia Debnam Carey (Into The Storm) og britiske Frank Dillane (Harry Potter and the Half-Blood Prince).

Den potensielle serien vil pågå i samme universet som The Walking Dead, men den og Cobalt ser foreløpig ikke ut til å ville ha noe større tilknytninger til hverandre. Den vil pågå i et helt annet sted i USA, trolig Pennsylvania hvor pilotepisoden vil bli spilt inn snart. Serien vil heller ikke være basert på noe fra tegneseriene, og trolig starte med å finne sted på starten av utbruddet vi aldri fikk se noe særlig i The Walking Dead på grunn av hovedkarakteren Rick Grimes lå i koma.

Curtis vil spille en skilt lærer, som er en god mann som prøver å gjøre det riktige ovenfor alle i livet hans. Seriens andre hovedkarakterer er en en kvinne som var en skoleveileder før utbruddet skjedde. Dillane vil spille hennes sønn, som har et problem med dop, mens Carey vil spille hennes ambisiøse datter.

Newzealandske Curtis er 46 år og har hatt roller i filmer som Training Day, Blow og Live Free And Die Hard. Curtis er blitt kjent for å kunne spille hvilken som helst etnisitet utenom en hvit mann, som du kan se i videoen nedenfor. Trolig er karakteren hans i Cobalt er latin-amerikansk person basert på casting-informasjonen som kom ut i høst.

Annonse

Cobalt er skapt av The Walking Dead-skaper Robert Kirkman og Dave Erickson (Sons of Anarchy). TV-veteran Adam Davidson som har regissert episoder av serier som Six Feet Under, Treme, Deadwood og Lost vil regissere pilotepisoden.

AMC har foreløpig ikke gitt serien grønt lys til serie. Pilotepisoden filmes nå før de bestiller en mulig full sesong på 16 episoder, eller mindre som er forventet å skje.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer