Annonse

Ikke en dårlig spøk, Magic City returnerer i filmutgave. Filmen som vil være basert på serien med samme navn vil se skuespillere fra serien som Jeffrey Dean Morgan, Olga Kurylenko, Danny Huston og Kelly Lynch retunere. I tillegg vil nye roller bli spilt av navn som Bill Murray og Bruce Willis.

Magic City er satt til Miami i 1962 hvor gangstere, hotelleiere, spioner og sosialister vant, tapte og døde under palmene. JFK og mafiabossene delte elskerinner i en flotte suiter. CIA armerte i hemmelighet kubanske frihetskjempere og hyret inn mafiaen til å drpe Castro. Den mest mektige hotelleieren i Miami kjemper mot dem alle for å redde sin famile og overleve Magic City.

Serieskaper Mitch Glazer er ansvarlig for å bringe tv-serien som ble kansellert etter to sesonger til film. Glazer skriver manuset og vil regissere filmen som er produsert av blant annet Brett Ratner og Len Blavatnik av AI Film.

Det er en noe merkelig film å gi et nytt liv på film. Serien siktet å være Starz sin utgave av The Sopranos, men kunne ikke nå de målene til knærne. Serien fikk skryt for å se bra ut, men manglet et bra manus. Totalt gikk serien i 16 episoder, men dette kan ha vært alene fordi kanalen bak fornyet serien for sesong 2 i forveien av premieren tilbake i 2012. Den var ikke heller rost av kritikerne, eller var den en stor seermagnet for Starz.

Annonse

Så hvorfor bringer serien tilbake til storskjermen? Vel, en ting som er sikkert å vist er at Glazer som er en Hollywood-veteran som har viktige venner, inkludert Murray som han kjenner fra Saturday Night Live på 70-tallet. Glazer har også et godt forhold til Willis. Så kanskje har Glazer fått grønt lys for filmen fordi noen har tro på at dette vil være et økonomisk valg, selv om Glazer sine filmer aldri har vært noen store nok.

Mens ting er mulig at serien blir forbedret i en film-utgave tviler jeg meget sterkt på det. Utifra hva informasjon som har blir sluppet vil film-utgaven ikke være en fortsettelse av serien, men mer en reboot av serien i en film-utgave.

Magic City var

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer