Fansen av Luther kan puste lettet ut. Vi vil få se mer av etterforsker John Luther med Idris Elba tilbake i rollen og serieskaper Neil Cross bak manuset. Både BBC og BBC America bekreftet nyheten i dag.

Forsettelsen vil være to avsnitt på 60 minutter hver som vil starte filmingen i mars for en premiere senere i 2015. Den fjerde runden med Luther vil plukke opp etter sesongfinalen av sesong 3 vi så i 2013, hvor vi så John Luther og Alice (Ruth Wilson) sammen med på Southwark Bridge etter at hans forrige sak førte til dødsfallet til hans venn Justin Ripley (Warren Brown).

Cross kom med denne uttalelsen i bekreftelsen fra BBC:

Ever since we said goodbye to John Luther on Southwark Bridge, there’s hardly been a minute when I didn’t wonder what happened next,» said writer and creator Neil Cross. So I decided to find out. We’re putting the band back together; Luther is coming back where he belongs. Back to the BBC. Back to London. And back to work.

Ingenting er sagt angående om Ruth Wilson vil returnere som alltids fantastiske, herlige og farlige Alice. Wilson som er for tiden å se i den fantastiske amerikanske dramaserien The Affair vil være opptatt en del neste år, ettersom serien ble fornyet for sesong 2 i forrige uke. Men med sesong 2 av serien til å bli filmet for en høst-premiere neste år kan likevel Wilson være en del av fortsettelsen av Luther før hun må tilbake på settet til The Affair tidlig neste sommer.

Nyheten om fortsettelsen til Luther kommer dagen etter Fox hadde gitt grønt lys for pilotepisoden til en amerikansk utgave av serien. Denne utgaven er med Cross og Elba som produsenter, men uten Elba i hovedrollen.

Annonse

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer