Kan Hap and Leonard bli den neste Justified?

Annonse

Sundance TV har vært en kanal som har levert noen gode dramaserier som spesielt Rectify og seriene den har produsert sammen med BBC som Top of The Lake og The Honourable Woman.

DeadaimcoverNå har Sundance TV gitt grønt lys for en serie basert på bokserien Hap and Leonard til Joe R. Lansdale. Bøkene er sør-stats noir om det uvanlige vennskapet mellom Hap Collins og Leonard Pine. Hap er en hvit mann fra arbeiderklassen som ble satt i fengsel fordi han nektet å delta i Vietnam-krigen i bøkene, mens Leonard er en høy afro-amerikaner som er homofil og har sine problemer med sinne.

I bøkene følger vi at Hap og Leonard ender opp med å jobbe for den tidligere politimannen og nå privatterforsker Marvin Hanson i østre del av Texas. De ender opp med å komme i kleng med flere kriminelle typer. Her ungår Hap mest mulig bruk av vold og det å ta en annens mann liv, mens Leonard ser helt annerledes på det og er klar for å ta liv om det er nødvendig.

Serien kommer fra  Jim Mickle med manusforfatteren og skuespilleren med på laget Nick Damici. Dette etter at de to tidligere jobbet sammen med på filmen Cold in July som hadde Michael C. Hall (Dexter) og Sam Shepard (kommende Netflix-serien Bloodline) i rollene. Cold in July var også basert på en bok av Lansdale.

Handlingen minner litt om en alternativ utgave av Justified som har vært en flott serie som avsluttes neste år etter 6 sesonger. Hap and Leonard vil også i likhet med Justified ha en dose pulp i seg, så for all del har dette potensial til å bli en god erstatter for Justified.

Hap and Leonard er plukket opp for en første sesong på 6 episoder på en time hver. Serien starter innspillingen neste år for en premiere i 2016.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X