HBO har sluppet nye smakbiter for Girls, Looking og nyheten Togetherness

Annonse

HBO startet for noen dager siden med å bekrefte at Girls er tilbake 11. januar med sesong 4. Så etter ble det naturligvis bekreftet at Looking også slår følge (spesielt ettersom sesong 2 ble spilt inn ferdig tidligere i høst). HBO la også til at Togetherness får premiere denne dagen og.

I forbindelse har HBO sluppet en smakebit på alle de tre seriene som får premiere på HBO Nordic og C More Series/HD den 12. januar her hjemme.

Togetherness er skapt av duoen Jay og Mark Duplass. Brødreparet er kjent for å ha regissert og skrevet manuset til filmer som Cyrus og Jeff, Who Lives at Home. Som skuespiller er Mark kanskje best kjent for rollen som Pete i The League, mens Jay er å se i komidramaet Transparent. De har også dukket opp sammen i The Mindy Project.

Togetherness handler om to par som ender opp med å bo sammen under samme tak. Mark Duplass er med i serien som skuespiller med selskap av Melanie Lynskey, Amanda Peet og Steve Zissis.

Komidramaet Looking som ble sendt ved siden av Girls og True Detective tidligere i år kommer tilbake med sesong 2.

Serien med Jonathan Groff i hovedrollene vil videre utforske livet til Patrick (Groff), Agustín (Frankie J. Alvarez) og Dom (Murray Bartlett) i San Fransisco. Trolig vil sesong 2 også utvide på fokuset rundt karakterer som Richie, Doris og Kevin som blir en fast del av serien i sesong 2.

Naturligvis er det Girls som får litt større promotering så tidlig. Med traileren sluppet denne helga fikk vi den lengste traileren for sesong 4 så langt, og det er vel bare klipp fra den kommende sesongen her. Det ser ut som at Hannah (Lena Dunham) forblir i Iowa, selv om både Adam, Marine, Shosh, Jessa og Ray har sine problemer å håndtere.

Traileren kom bare noen dager etter at HBO slapp en video fra settet av sesong 4 som ga oss en titt på nye fjes til serien som Zachary Quinto (Star Trek, Heroes), Gillian Jacobs (Community), skuespiller og manusforfatter Danny Strong (Buffy), Eva Mendes (?), Ana Gasteyer (Saturday Night Live) og komiker Marc Maron.

Andre navn som Jason Ritter (Parenthood), filmregissøren Spike Jonze (Her) og Natasha Lyonne (Orange is The New Black) er også noen andre navn i denne sesongen som virker som ha seriens største gjeng med kjente gjesteskuespillere så langt.

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X