Etter å ha filmet pilotem inn i sommer har HBO gitt grønt lys til sin tv-utgave av Westworld. Serien fra Jonathan Nolan (Person of Interest, Interstellar) allerede forrige måned hintet HBO til at prosjektet var klar til å gå videre til serie.

Serien har en solid cast med Anthony Hopkins, Ed Harris, Evan Rachel Wood, James Marsden, Thandie Newton, Miranda Otto og Jeffrey Wright i de sentrale rollene.

Basert på sci-fi western fra 1973 med samme navn følger Westworld hendelser i en high-tech fornøyelsespark med androider i fremtiden når alt går galt. TV-utgaven er beskrevet som en mørk odyssé om begynnelsen av kunstig bevissthet og fremtiden for dens synder. Serien vil ha samme settingen av filmen som Yul Brynner, Richard Benjamin og James Brolin med i hovedrollene og som introduserte nye digitale teknikker innen film.

Noen av karakterene vi blir er både ekte mennesker og androider. En av disse er Dr. Robert Ford (Hopkins) som er den briljante, ordknappe og kompliserte kreative direktøren, sjefsprogrammereren og styreleder av Westworld, som har kompromissløse kreative visjoner for parken – og uortodokse metoder for å oppnå det.

HBO slapp en Vine-snutt med karakteren til Hopkins som sier «Some of our creatures have been misbehaving».

Annonse

westworld sweetwater

Marsden, Newton og Wood er noen av de som vil spille androider på serien som kan returnere i nye former mange ganger, som gir skuespillerne en mulighet til å spille karakterene deres variert.

Med i den store rollelisten finner vi navn som norske Ingrid Bolsø Berdal (Hercules,Fritt Vilt), Rodrigo Santoro (300, Lost),  Shannon Woodward (Raising Hope, The Riches), Steven Ogg (GTA V), Kyle Bornheimer (Agent Carter), Angela Sarafyan (The Good Guys), Eddie Rouse (American Gangster) og Demetrius Grosse (Banshee).

Westworld vil ha premiere på HBO neste år, mest trolig neste høst med en premiere i september ganske trolig.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer