Annonse

Det er kanskje et skritt nærmere menneskehetens redning at Honey Boo Boo ble kansellert i helga i USA som skapte de store overskriftene, men første kanselleringen for en av de store amerikanske kanalene i høst gikk i helga til Manhattan Love Story.

Etter 4 sendte episoder valgte ABC fredag å fjerne den romantiske komiserien fra sendeskjemaet. Både Selfie som sendes samme kveld på ABC og Manhattan Love Story hadde oddsene imot seg. Begge komiseriene fikk lite promotering, ingen store navn er involvert i seriene eller en sterk serie til å lede andre seere til den som har vært nøkkelen til å bygge opp en seerbase for flere serier tidligere.

Manhattan Love Story handler om et ferskt par og spørsmålene de tenker på fra øyeblikket de begynte et forhold. Serien kom fra Jeff Lowell (Spin City) med Analeigh Tipton (Warm Bodies) og Jake McDorman (Shameless) i hovedrollene.

https://www.youtube.com/watch?v=aqrA3G4p9Fc

Selfie derimot som har Karen Gillian og John Cho i hovedrollene har endt opp med bedre seertall og en større interesse rundt seg på sosiale medier. Serien er ikke kansellert helt enda, selv oddsen fremdeles er imot.

Annonse

Serien som TVNorge kjøpte inn tidligere i år var heller ikke godt mottatt av kritikerne, som også kan ha vært en faktor som kan være viktig for serier med mindre seertall.

TVNorge har ikke bestemt seg enda hvor eller når de skal sende Manhattan Love Story, men utifra kanselleringen vil den trolig bli sendt et sted på natta på trolig FEM som fylle i sendeskjemaet.

TVNorge har allikevel en grunn til å feire sine andre innkjøp av nye amerikanske serier. How To Get Away with Murder er en av høstens store hits, i tillegg har også komiserien Black-ish som er på vei kanalen fått tildelt flere episoder. Den tidlige buzzen rundt dramaserien American Crime også på vei til TVNorge i 2015 har fått god omtale på forhånd.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer