Netflix gir grønt lys for den animert komiserien F is For Family

Del nyheten

Komikeren Bill Burr er ønsket av flere, men først ut blir Netflix som allerede har gitt grønt lys til en ny animert komiserie med Burr som produsent og stemmen til hovedkarakteren. Den animerte komiserien F is for Family vil ha premiere neste år med en første sesong på 6 episoder, med naturligvis en stor mulighet for økning av episoder hvis det skulle bli flere sesonger.

Den animerte komiserien er skapt av Burr og Emmy-vinner Michael Price (The Simpsons), som vil være sjefsprodusent for serien. I tillegg til Burr som vil låne bort stemmen til hovedpersonen vil også Laura Dern (Enlightened) og Justin Long (Die Hard 4) låne bort stemmene.

F is for Family vil følge familien Murphy på 70-tallet i USA. En tid der du kunne fike til ungen din, røyke på innsiden av huset og ta med en pistol til flyplassen. Burr vil låne bort stemmen til Frank, familiens ekstreme patriark. Dern vil låne bort stemmen til serien som Frank sin kone Sue, og Long låner bort stemmen til familiens eldste sønn.

Serien blir den første animerte serien fra amerikanske Gaumont International Television, det amerikanske tv-leddet av det kjente franske Gaumont. Dette er samme produksjonselskapet som står bak Hemlock Grove og kommende Netflix-serien Narcos. I tillegg til at produksjonselskapet står bak Hannibal (som også er tilgjengelig på Netflix her i Norge). Serien produseres også av Vince Vaughn sitt produksjonselskap Wild West Television.

Burr, som var på besøk i Norge sist gang i fjor, har vært en populær komiker hos Netflix (se litt mer om det i klippet nedenfor). 5. desember har han sin fjerde stand-up spesial som har tittelen I’m Sorry You Feel That Way eksklusivt på Netflix. For andre som er ikke er kjent med hans komedie har han dukket opp i filmer som Date Night, The Heat, Stand up Guys og Walk of Shame, men han er kanskje enda mer kjent som Patrick Kuby på Breaking Bad.

Det er heller ikke bare Netflix som har vært interessert i Burr. Komikeren har også hovedrollen i en tv-pilot for amerikanske FX Networks som allerede huser komiserier som Louie med Louis C.K.

Pariah som piloten heter er skapt av It`s Always Sunny In Philadelphia-forfatterne og produsentene John og Dave Chermin med serieskaperen og skuespiller Rob McElhenney (Mac på serien) som regissør for pilotepisoden. Charlie Day, Glenn Howerton er også her med McElhenney med som produsenter.

Burr snakket mer om piloten under nylig under Tom Green sitt talk show Tom Green Live.

https://www.youtube.com/watch?v=sC6zA1NIeRQ

For Netflix sin del har tjenesten allerede hatt suksess med den animerte komiserien BoJack Horseman som er kanskje en av årets store overraskelser. F is for Family virker en passende original serie for Netflix, kanskje enda et tegn på at BoJack Horseman gjorde det bra nok, selv om serien ble fornyet for sesong 2 i sommer.

Annonse
X
X