VICE lanserte for noen dager siden en helt ny serie i 6 deler som tar for seg historier som handler om historiene som inspirerte tv-serier og filmer. Dette kommer i etterkant at VICE fikk mye oppmerksomhet med sitt segment om den «ekte» Walter White.

Av seriene som får fokus er historier som enten har likheter eller det som har inspirert serier som Mad Men, Weeds og Eastbound & Down.

Serien starter med episoden «The Real» som handler om en sak for 10 år siden i byen Ponchatoula i Louisiana, som ble traumatisert etter at en lokal kirke som i hemmelighet tilba satan. Det kom også fram at de gjorde ritualiserte overgrep mot barn, og ofret dyr. Dette er klart noe True Detective-fans og seere vil dra kjensel til. I første episode dreier seg alt om saken som har klare likheter med ting som pågikk i HBO-serien.

Episoden kan du se nedenfor.

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer