Amazon gir grønt lys til to nye serier

Etter deres tredje runde med piloter som kunne blitt serier har Amazon bestemt seg for å plukke opp to nye serier av disse pilotene har Amazon i dag annonsert. De nye pilotene som blir serier er komiserien Red Oaks og dramaserien Hand of God.

De to serien forventes å ha premiere på amerikanske Amazon iløpet 2015 eller tidlig 2016. De vil komme etter at Amazon har hatt premiere på alle sine nye serier framover nå som består av The After, Bosch, Transparent og Mozart in The Jungle som ble plukket opp til serier tidligere i år.

Annonse

Fremdeles er også Whit Stillman-komiserien The Cosmopolitans i live med en bestilling på flere manus, men ikke noe grønt lys til serie foreløpig.

Du kan lese mer om Hand of God og Red Oaks og se pilotepisodene av seriene nedenfor.

Hand of God

Alona Tal-hand of god-amazon

 

Skapt og skrevet av Ben Watkins (Burn Notice) er Hand of God TV-debuten til filmregissøren Marc Forster (World War Z). Dramaserien har Golden Globe-vinner Ron Perlman i sin første hovedrolle i en TV-serie etter Sons of Anarchy.

Med i serien er også Dana Delany (Body of Proof), Garret Dillahunt (Raising Hope), Andre Royo (The Wire), Alona Tal (Veronica Mars), Julian Morris (Pretty Little Liars), Elizabeth McLaughlin (Betrayal) og  Emayatzy Corinealdi.

Hand of God sentrerer seg rundt dommeren Pernell Harris (Perlman), en hardt-levende og lov-bøyende ektemann med en luksusprostituert kvinne på sida. Pernell ender opp med å få et mentalt nedbrudd og går på tokt etter å finne voldtektsmannen som ødela familien hans. Med ingen bevis å gå videre med begynner han å stole på «visjoner» og «beskjeder» som han tror kommer fra gud igjennom hans sønn som ligger i respirator med lite håp for å overleve.

Vi blir også kjent med andre mennesker som hans beskyttende kone Crystal, hans venne og byens grådige borgermester Robert «Bobo» Boston (Royo) og hans sørgende svigerdatter (Tal).

Forster, Watkins, Perlman, Brian Wilkins og Jeff King er også produsenter sammen med Jillian Kugler på serien.

Du kan se pilotepisoden av Hand of God her.

http://www.youtube.com/watch?v=mc9LxX6ApCQ

 

Red Oaks

RedOaksKeyArtFB

Regissert av Sundance-vinner David Gordon Green (Pineapple Express) og produsert av Oscar-vinner Steven Soderbergh (Behind the Candelabra). Oppvekstskildring-komiserien har Craig Roberts (Submarine) i hovedrollen.

Med i rollene er også Oliver Cooper (Californication), Jennifer Grey (It’s Like, You Know), Alexandra Socha (The Big C), Paul Reiser (Mad About You) og Ennis Esmer (The L.A. Complex).

Red Oaks sentrerer seg rundt David Myers (Roberts), en assisterende tennis-proff på Red Oaks Country Club i forstaden av New Jersey i 1985. David er fremdeles beskyrmet etter hans fars hjerteslag og usikker på hva han skal deklarere som hovedfag på college til høsten. Mens han jobber på Red Oaks møter han en fargefull gjeng kolleger og klubbens rike medlemmer som Getty (Reiser).

Serien er skrevet av Gregory Jacobs (The Knick) og Joe Gangemi (Eliza Graves). Soderbergh, Green, Jacobs og  Gangemi er også produsenter på serien.

Du kan se pilotepisoden av Red Oaks her.

http://www.youtube.com/watch?v=BH6OmEhYOWM

Om forfatter

Steffen Stø
Steffen Stø
Freelancer
Annonse

Premierenyheter
Se hva som kommer

Anmeldelser
Kritikernes dom