Annonse

Amazon har en klar suksess til en grad med Transparent som er skrevet og regissert av Emmy-nominerte Jill Soloway (Six Feet Under).

I dag annonserte Amazon at Transparent fornyes for en ny sesong i 2015. Amazon annonserte ikke noe antall visninger av serien i likhet med hvordan Netflix opererer så røpet selskapet i presseskrivet at serien er den mest serien som er binget mest på Amazon, hvor de fleste har sett 2 eller 3 dager om dagen.

Etter å ha sett piloten til Transparent på starten av året ble jeg ganske overrasket over sluttresultatet av Amazon-prosjektet som senere fikk ordre til serie. Når den hadde premiere på Viaplay tidligere i høst ble jeg nesten enda mer fornøyd over hvor bra serien er. Dette selv i et år der jeg ble enda mer fornøyd med Orange is The New Black kom Transparent å trampet over Netflix som en svart hest.

Serien har også blitt den mest kritikerroste nye serien blant kritikere i høst ifølge Metacritic, hvor den får følge av kommende HBO Nordic-aktuelle The Affair.

Transparent er et komidrama om en familie i L.A. som har noen seriøse problemer med grenser. I denne utforskningen av sex, minne, kjønn og arv, ender både fortiden og framtiden å skape problemer for alle når hemmeligheter slippes ut. 

Annonse

Serien ledes av Jeffrey Tambor (Arrested Development) som spiller en far som i mange år har levd et hemmelig dobbeltliv som den transkjønnede Maura, endelig bestemmer seg for å fortelle sine tre voksne barn hans hemmelighet. 

Judith Light (Special Victims Unit), Gaby Hoffmann (Girls), Amy Landecker (Louie) og Jay Duplass har også roller i serien, mens sesong 1 har gjesteskuespillere som Carrie Brownstein(Portlandia) og Kathryn Hahn (Parks And Recreation).

Sesong 1 av Transparent er tilgjengelig i sin helhet på Viaplay her hjemme. Sesong 2 kommer i 2015, trolig rundt september.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer