Rick & Co får et nytt tillegg i Alexandra Breckenridge. Breckenridge skal senere i sesong 5 dukke opp som karakteren foreløpig kjent som Samantha. Karakteren beskrives som en attraktiv, smart, sterk, sjarmerende og uttrykkende kvinne med en sårbar side. Hun er mor med en bohemsk ånd, og en talentfull artist.

AMC kan ikke røpe mer til nettsteder som The Hollywood Reporter. Dette er noe som tidvis skjer rundt The Walking Dead hvor castingen er ganske hemmelighetsfull. Så Samantha kan være en karakter kjent fra tegneseriene som legen Denise som ender opp med å leve med Rick & Co. Eventuelt kan hun spille noen som bygger på andre karakterer, men som får et annet navn (som Garreth (Andrew J. West) i slutten av fjorårets sesong).

Etter hendelsene i de siste episodene av serien er det ingen tvil om at de overlevende i sesong 5 nå er på reise. Fra tidligere er også Tyler James Williams kjent fra Go On og Everybody Hates Chris castet som karakteren som foreløpig er kjent som Noah. Karakteren vil dukke opp ganske så snart før serien tar pause å returnerer etter nyttår med resten av sesong 5.

2014 Sundance Film Festival - Tyler James Williams, portraits
Tyler James Williams er klar for The Walking Dead. Foto: NBC

Legg også til at The Wire-veteran Seth Gilliam introduseres som en ny karakter kjent fra tegneseriene neste uke. I sesongstarten denne uka kunne vi også se at Morgan (Lennie James) er på vei tilbake til serien i en eller annen grad.

Men antallet nye fjes avslutter ikke der, for serien ser også etter en som kan spille karakteren Donna. Beskrevet som en formidabel, respektert og innflytelsesrik journalist med integritet, styrke og tidvis smart humor. Hun er en leder, en mor og en som leser folk veldig lett. Kate Burton (Scandal) har vært ryktet for rollen, men AMC sier dette ikke stemmer.

The Walking Dead sendes mandag 21:55 på Fox Norge her hjemme.

AnnonseSe Outlander og The Blacklist først på Viaplay. Klikk her for å se!