Netflix gir grønt lys for komiserien Love fra Judd Apatow

Netflix har i dag annonsert at de plukker opp komiserien Love for 2 sesonger fra Judd Apatow med Paul Rust (I Love You, Beth Cooper) og Gillian Jacobs (Community) i hovedrollene.

Serien handler om Gus (Rust) og Mickey (Jacobs) som de navigerer seg igjennom spenningen og ydmykelser av intimitet, forpliktelse, og andre ting de håpet å unngå.

Annonse

Apatow har skapt og skrevet serien sammen med Rust og Lesley Arfin (Brooklyn Nine-Nine). Serien blir også produsert av  Brent Forrester (The Office, The Simpsons). Serien var tidligere i år siktet for å ende opp på Hulu, men ble tatt opp av Netflix istedenfor. 

Rust som har dukket opp i serier som Parks And Recreation har vært en fast del av talk showet Comedy Bang! Bang! med Scott Aukerman og Reggie Watts. Som manusforfatter har han i tillegg til Comedy Bang! Bang! også vært manusforfatter på sesong 4 av Arrested Development.

Jacobs som er best kjent i rollen som Britta i Community vil forsette på serien i den kommende sjette sesongen av komiserien på Yahoo Screen. Ikke nok med det vil hun også dukke opp i flere episoder av HBO-serien Girls neste år som også er produsert også av Apatow.

Love blir den første serien fra Apatow siden han skapte kult-serien Undecleared som ble kansellert etter 1 sesong i 2001. Dette var også serien som kom etter at en annen kult-serie med Apatow i spissen i from av Freaks And Geeks hadde blitt kansellert året før. Apatow var også sentral i startfasen til Girls som er er skapt av Lena Dunham, hvor han også har bidratt på manuset på 5 episoder.

judd apatow
Judd Apatow under innspillingen av Anchorman: The Legend Of Ron Burgundy

Love har for sin del blitt plukket opp for som skrevet 2 sesonger, med den første sesongen på 10 episoder i 2016 og den andre sesongen på 12 episoder i 2017.

Les også: Vårt førsteinntrykket av BoJack Horseman

Netflix har den siste tiden begynte å fokusere mer på komedie. I tillegg til BoJack Horseman som hadde premiere i forrige måned er streamingtjenesten neste år klar for komiserien Grace and Frankie med Jane Fonda og Lily Tomlin i hovedrollene. En TV-serie utgave av Wet Hot American Summer og en ny serie fra Arrested Development-skaper Mitch Hurwitz er under utvikling for tjenesten, men ikke fått noe grønt lys til serie enda.

 

Om forfatter

Steffen Stø
Steffen Stø
Freelancer
Annonse

Premierenyheter
Se hva som kommer

Anmeldelser
Kritikernes dom