Netflix har i dag annonsert at de plukker opp komiserien Love for 2 sesonger fra Judd Apatow med Paul Rust (I Love You, Beth Cooper) og Gillian Jacobs (Community) i hovedrollene.

Serien handler om Gus (Rust) og Mickey (Jacobs) som de navigerer seg igjennom spenningen og ydmykelser av intimitet, forpliktelse, og andre ting de håpet å unngå.

Apatow har skapt og skrevet serien sammen med Rust og Lesley Arfin (Brooklyn Nine-Nine). Serien blir også produsert av  Brent Forrester (The Office, The Simpsons). Serien var tidligere i år siktet for å ende opp på Hulu, men ble tatt opp av Netflix istedenfor. 

Rust som har dukket opp i serier som Parks And Recreation har vært en fast del av talk showet Comedy Bang! Bang! med Scott Aukerman og Reggie Watts. Som manusforfatter har han i tillegg til Comedy Bang! Bang! også vært manusforfatter på sesong 4 av Arrested Development.

Jacobs som er best kjent i rollen som Britta i Community vil forsette på serien i den kommende sjette sesongen av komiserien på Yahoo Screen. Ikke nok med det vil hun også dukke opp i flere episoder av HBO-serien Girls neste år som også er produsert også av Apatow.

Love blir den første serien fra Apatow siden han skapte kult-serien Undecleared som ble kansellert etter 1 sesong i 2001. Dette var også serien som kom etter at en annen kult-serie med Apatow i spissen i from av Freaks And Geeks hadde blitt kansellert året før. Apatow var også sentral i startfasen til Girls som er er skapt av Lena Dunham, hvor han også har bidratt på manuset på 5 episoder.

judd apatow
Judd Apatow under innspillingen av Anchorman: The Legend Of Ron Burgundy

Love har for sin del blitt plukket opp for som skrevet 2 sesonger, med den første sesongen på 10 episoder i 2016 og den andre sesongen på 12 episoder i 2017.

Les også: Vårt førsteinntrykket av BoJack Horseman

Annonse

Netflix har den siste tiden begynte å fokusere mer på komedie. I tillegg til BoJack Horseman som hadde premiere i forrige måned er streamingtjenesten neste år klar for komiserien Grace and Frankie med Jane Fonda og Lily Tomlin i hovedrollene. En TV-serie utgave av Wet Hot American Summer og en ny serie fra Arrested Development-skaper Mitch Hurwitz er under utvikling for tjenesten, men ikke fått noe grønt lys til serie enda.

 

Bli varslet
Beskjed om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Se alle svar